2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 37 پست
پا مرغی چ حالتی عزیزم؟

ببخشید اینطور توضیح میدم مثه نشستن تو توالت...راپله رو هم بالا پایین کن

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه حالشو داشتي خبرم كن نتيجشو بگو نگرانتم

بعد تاپیک رفتم سونو گفتن سنگم جایه ک قابل لیزر نیس چون دردم نداشتم فعلا گفتن مشکل نداره ولی از دیشبه دوباره اذیت میکنه حس دسشویی دارم ولی خوب تخلیه نمیشه 🥺

بعد تاپیک رفتم سونو گفتن سنگم جایه ک قابل لیزر نیس چون دردم نداشتم فعلا گفتن مشکل نداره ولی از دیشبه ...

خب همينم بايد از دكتر بپرسي كه چكار بايد كني

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خب همينم بايد از دكتر بپرسي كه چكار بايد كني

تعطیلاته دکترهای متخصص نیستن و گرنه خودمم میدونم ک باید از دکتر بپرسم عزیزم 

گفتم اگ کسی تجربه ای  داشته باشه بگه شاید جواب داد

تعطیلاته دکترهای متخصص نیستن و گرنه خودمم میدونم ک باید از دکتر بپرسم عزیزم گفتم اگ کسی تجربه ای دا ...

پس اینو بدون وقتی خودت یا کسی گیر افتادین زنگ بزن اورژانس بهت میگن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .