2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

278 بازدید | 37 پست

سلام دوستای عزیزم 

کسی اینجا هس ک عمل لیزر سنگ کلیه از طریق مجرا انجام داده باشع؟ 

من رفتم دکتر سنگ ۶.۲میل دارم تو حالبم گف باید عمل کنی نزدیک دو ماهه دفع نشدا،بیمارستان دولتی و بیمه ام تامین اجتماعی ولی دکتر میگ ۳ تومن باید بدی تا عملت کنم ب نظرتون این هزینه یه چیز معقوله؟ و اینکه اصلا قانونیه؟ ۳ تومن زیرمیزی حساب میشه دیگ درسته؟ 

چندسال پیش ۵۰۰بود تهرانی؟

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

آره زیر میزیه 

اکثرأ  جداگانه برای جراحی پول میگیرن  چون از نظرشون سهم حق عملشون از بیمارستان کافی نیست 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به‌عنوان کسب که‌ کلیه سنگ ساز داره چندین سنگ انداخته...من سنگ حالب ۸ میلی داشتم...کپسول گشاد کننده مجرا برای دفع راحتر استفاده کن...درضمن باید سنگ کول هم مصرف کنی...تا میتونی عمل نکن..درضمن سه میلیون خیلی خوبه..من قرار شده ۲۵ میلیون بدم برای جراحی..ولی به حالت پا مرغی سعی کن روزی دوساعت راه بری...خیلی راحت میوفته...تا میتونی عمل نکن...

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

ببین یه کاری میگم انجام بده...

خودتو ببند به دلستر و مایعات فراوون...

فصل هندونه هم که شد هندونه های گرد و راه راه بزرگ و زبر بخر و هم خود هندونه ارو بخور هم پوستش دور ننداز پوستشو بشور و بنداز تو آب خوب که جوشید و پخته شد بخورش عالیه عالیه آب رو آتیشه معجزه میکنه قشنگ....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

چاره اي ديگه داري ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین یه کاری میگم انجام بده...خودتو ببند به دلستر و مایعات فراوون...فصل هندونه هم که شد هندونه های گ ...

عزیزم الان هندونه نیس ک من کلیه هم چون هیدرونفروز شده یعنی ورم کرده یکم دکتر میگ حتما باید لیزر شه تا کلیع اسیب نبینه

چاره اي ديگه داري ؟

ن والا 

ولی یه دکتراقا بود ک رفتم گفتن رایگان عمل میکنم و این دکتر ک گف ۳ تومن خانومه فقطم یه دکتر خانوم هس منطقه ما و اینم چون عملش از مجراس خانوم باشه راحتتری دیگ

آره زیر میزیه اکثرأ جداگانه برای جراحی پول میگیرن چون از نظرشون سهم حق عملشون از بیمارستان کافی نی ...

خدا نگذره ازشون ک ب حقشون قانع نیستن 

ذره ذره پول جم کردم چن سال خرید عید نکردم گفتم امسال کنم ک اونم باید بره جیب دکتر🥺😑