2777
2789
عنوان

با ادمه مهربونه احمق چیکار کنیم

111 بازدید | 13 پست

ادمی که منطقی نیست عاقلانه عمل نمیکنه ، خودش و اطرافیانش رو از رو سادگی و حماقت به مشکل میندازه ولی بی نهایت مهربونه ، هوات رو داره و همه کاری برا خوشحال کردنت میکنه . این ادما رو ادم نه دلش میاد از زندگیش حذف کنه نه دلش میاد نگه داره

محافظت از عشقت کن

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دود از جونوشون .یادشون بده احمق نباشن البته من فک میکنم و برداشتم اینه منظورت از احمق ساده اس

اره دقیقا 

خب احمقم هستن 

مامانم یه ادمه مذهبیه دلسوزه که یه عمر نصف درامدشو یا به فقرا کمک کرده یا خمس داده و یا خرج حسینیه و روضه و ... کرده .

الان خودش محتاج شده هیچکس نیست کمک.

پس اندازشم مثل خنگا تو بانک پول پس انداز کرده ارزشش اومده پایین هر چی من و برادرم بهش گفتیم طلا بخر گوش نکرد .

الان که محتاج شده اون پولا بی ارزش بودن و همش خرج شد .

حالا من و برادرم ، من تازه لیسانس گرفتم تازه دارم کار میکنم و بی تجربه درامد پایین ، داداشم درامدش خوبه ولی اون بدبختم تازه تو این اوضاع اقتصادی داغون خونه خریده و کلی داره قسط میده .

شوهرمم احمقه چون تو مجردی خونه خرید زد به نام مادرش که مادرش خودش هفت تا خونه به نامش بود .

مادره هم بالا کشید نداد ، الان مستاجریم و من به خاطر مادر و شوهره احمقم بدبختم

متاسفانه کاریش نمیتونی بکنی حتی تغییرشونم نمیتونی بدی چون اونها به این اخلاق خو گرفتن

دقیقا درسته یا باید حرص بخورم و دق کنم و جونمو بذارم تا گندکاری های اون دو تا احمق رو جبران کنم 

یا هم اینکه بیخیالشون شم و فقط به فکر خودم و ایندم باشم

دود از جونوشون .یادشون بده احمق نباشن البته من فک میکنم و برداشتم اینه منظورت از احمق ساده اس

میدونم ما باید هوای مادرمونو داشته باشیم ولی ماهم سنی نداریم منم ۲۳ م ، داداشم ۳۰ جفتمونم داریم کار میکنیم ولی خانواده ی خودمونو به زور میچرخونیم .

من اگه میدونستم شوهرم سرش کلاه رفته ازدواج نمیکردم و مجرد میموندم تا خرج مادرمو بدم .

ولی یه نفر ادم فلج پوشکی سنگین وزن ماهی چهل میلیون هزینه میخواد و من که حقوقم ده تومنه ، داداشم خیلی زحمتکشه  هشتاد میلیون درامدشه که هفتاد میلیونشم پول قسط و وام و چک میده که خونه خریده .

کاش ادمای فقیر بچه دار نشن کاااشش

اره دقیقا خب احمقم هستن مامانم یه ادمه مذهبیه دلسوزه که یه عمر نصف درامدشو یا به فقرا کمک کرده یا خم ...

عزیز واقعا بعضی اشتباها جبران ناپذیرن . پدرشوهرمنم مال و خونه زیاد داشته ی امضای بیخود داده شریکش تمام مالشو بالا کشیده همه بچه هاشم بدبخت کرد

عزیز واقعا بعضی اشتباها جبران ناپذیرن . پدرشوهرمنم مال و خونه زیاد داشته ی امضای بیخود داده شریکش تم ...

وای دقیقا رو مخه

حالا شما یه نفر از اینا داشتید من چند تا دارم .