2777
2789
عنوان

میخام کات کنم با رل مجازیم بیاید

326 بازدید | 18 پست

بچها من خسته شدم ازین رابطه مدت زیاده که باهمیم 

هردومون همو دوس داریم ولی رابطمون خیلی سمیه حس میکنم دارم بخاطر این رابطه طولانیه بی معنی عمرمو هدر میدم.. اون میگه قصدش جدیه ولی من خودم میدونم کنارش قرار نیست خوشبخت بشم چون

کلا باهم نمیسازیم. ولی من وابستش شدم خیلییییی نمیدونم چجوری کات کنم . من مطمینم اگه خانوادم بدونن راضی نمیشن . نمیدونم چجور با خودم کنار بیام و نخامش ای خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اصلا قبول میکنید وارد روابط ازاد بشین، خانما وارد اینجور روابط ها بدون محرمیت هستن وارد بشین آسیب داره این روابط ازاد ،پوچ هستن از طرفی یادتون نره ما مسلمان هستیم بایدها نبایدها داریم شریعت و طریقت داریم نمیتونیم مثل کشورهای اروپایی فک کنیم تصورات کنیم هدف بسازیم چون ماها نمیتونیم خانما روابط ها بدون محرمیت آسیب صدمات میبینید بدون محرمیت وارد روابط ها نشین اصلا خانما

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

وای میدونم تو بد مخمصه ای گیر کردی وابسته اش هستی و میترسی بعدش نتونی و پشیمون بشی

از طرفی مطمئنی با ادامه این رابطه باختی چون هیچوقت راضیت نمیکنه و تو این بلاتکلیفی هم از هدر رفتن عمرت میترسی.

فقط خدااا باید کمکت کنه عزیزم به خدا بگو و ازش بخواه کمکت کنه و معجزه برات رقم برنه

رل مجازی 😂

یاد شوهرم افتادم 

چون نمیتونست حضوری با کسی باشه 

با یکی مجازی حرف میزد 

ولی عاشق من بود 

با من که اوکی شد اونو بلاک کرد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اخه چرا؟مجازی؟ به این فکر کن که هر کدوم توی دو تا دنیای متفاوتین و شاید خیلی چیزا از زندگیشو ندونی پس بیخیالش شو

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
وای میدونم تو بد مخمصه ای گیر کردی وابسته اش هستی و میترسی بعدش نتونی و پشیمون بشیاز طرفی مطمئنی با ...

دقیقا هروقت که تمومش میکنم دوباره میاد.. هرکار ک بگی کردم ولی تموم نشد ک نشد البته مقصر خودمم چون نمیتونم بهش بی تفاوت باشم.. بارها سر نماز از خدا خاستم وقتی رفتم کربلا از امام حسین خاستم..

اما... 

دیگه نمیدونم چکار کنم انگار این بشر همه وجود منو احاطه کرده بعضی وقتا ازش میترسم

اخه چرا؟مجازی؟ به این فکر کن که هر کدوم توی دو تا دنیای متفاوتین و شاید خیلی چیزا از زندگیشو ندونی پ ...

مدت زیادیه ک باهمیم انگار تو ثانیه ب ثانیه اتفاقا زندگی هم بودیم حتی از دور و وریام انکار بهم نزدیک تره .

چقد منبا این تفاوت ما مجازی نبود همشهری بودیمکات کردم و الان خوشحالترینم

چکار کردی که بیخیالت شد؟ واقعا من میخام یبارم ک شده احساسی عمل نکنم اینجا فک کنم حق با منطق باشه بهم بگو چیکار کردی ک. تونستی

این چه رابطه ایه عزیزمن از پشت گوشی شما وابسته یه شخص شدی ؟خیلی اشتباهه بمونین هم آینده ای نداره که

اون میگه میخام بیام خاستگاریت ولی من میدونم خانوادم راضی نمیشن . البته خودمم موندم . مث خر گیر کردم