2777
2789
عنوان

میخام کات کنم با رل مجازیم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 18 پست
مدت زیادیه ک باهمیم انگار تو ثانیه ب ثانیه اتفاقا زندگی هم بودیم حتی از دور و وریام انکار بهم نزدیک ...

ببین میدونم چی میگیا ولی انقدر دو و بریامو دیدم که تهش فهمیدن دروغ میگفتت خیلی چیزارو یا خیلی چیزای دیگه و واقعااا دنیاها متفاوته حتی اگر قرار باشه جدی باشه ممکنه خیلی به مشکل بخورید

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
چکار کردی که بیخیالت شد؟ واقعا من میخام یبارم ک شده احساسی عمل نکنم اینجا فک کنم حق با منطق باشه بهم ...

البته یه واقعیتی رو بگم من مستقیم بهش نگفتم کات کنیم چون میترسیدم آبروریزی کنه بخاطر همین بهش گفتم دارم واسه کنکور میخونم اگه با تو در ارتباط باشم ذهنم درگیر میشه نمیتونم بعد کنکور برمیگردم و لینجوری شد رابطمون قطع شد

میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته یه واقعیتی رو بگم من مستقیم بهش نگفتم کات کنیم چون میترسیدم آبروریزی کنه بخاطر همین بهش گفتم د ...

یعنی منم چند ماهی بگم ارتباط نداشته باشیم میره؟

اخه شده مدت زیاد نبوده ولی برگشته باز