95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 عنوان اونایی که قنددارن تروخدا بیاین 64 بازدید | 7 پست من قندم ۶تا بالاست کسی میدونه درروز مجاز به خوردن چندگرم قند هستم؟منظورم فقط خوردن قندنیست مثلا چیزایی که قنددارن مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 1403/12/22 | 02:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهfk عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 159 ۶ تا چیزی نیست که شاید شب قبل زیاد شیرینی خوردیولی اگرم میخوای رعایت کنی قند مصنوعی مثل نوشابه و شیرینی اینا نخورو یه چیز مهم تراسترس و عصبانیت خودش قند بالا میبره
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 بالا س یعنی چنده؟؟؟ ۶تا توآزمایش بالاست مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 ۶ تا چیزی نیست که شاید شب قبل زیاد شیرینی خوردیولی اگرم میخوای رعایت کنی قند مصنوعی مثل نوشابه و شیر ... نه قندخون ایوانسی خونم بالابود مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 ۶ تا چیزی نیست که شاید شب قبل زیاد شیرینی خوردیولی اگرم میخوای رعایت کنی قند مصنوعی مثل نوشابه و شیر ... مثلا تا بیسکوییت نخورم خوابم نمیبره این بیسکوییت دیدم روش برچسب زده قندش زرده و۶گرمه آیا میتونم هرشب بخورم؟ مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
narikaa عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 4250 مثلا تا بیسکوییت نخورم خوابم نمیبره این بیسکوییت دیدم روش برچسب زده قندش زرده و۶گرمه آیا میتونم هرشب ... از فروشگاه های دیابت شاپ خرید کن بدون قند دارن همه چی
آدامسک عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 1733 بیسکوییت های ستاک قندش ۲ونیمه خیلی خوبه فرخنده ام مخصوص دیابتی ها داره.ستاک حتی بیسکوییت شکلاتی داره ولی قندش همون ۲ونینه