2777
2789

توروخدا بگیدددد

بین 3راهیه سختی قرار گرفتم😟😟😟

شما خودتون ب کدوم بیشتر اهمیت میدین؟

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

عزیزم بنظرم رنگ و میکاپ

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگ مو خب رشد مو کند تره

زمان بیشتری میبره ک طرف بیاد ترمیم

ولی ناخن و مژه هر ماه عزیزم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

شاید ناخن مشتریاش بیشتر باشه اما متریالش گرونتر و زمان بر هست و نسبت به زحمتش پول زیادیم نداره 

ولی رنگ مو برا شما کم هزینه تر هست و زحمتش کمتره.  میکاپم خیلی خوبه ولی باز کار خوب بخوای بکنی متریالش گرونه

میکاپ چطوره گلم

میکاپ خوب مشتری داره.یکی از دوستان کارش حرفه ای هم نیس،تو آرایشگاه ی بنده خدایی ،لاین میکاپ کارمیکنه.پارسال گفت خداروشکر روزی دو وخورده ای دارم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
میکاپ هر ماه میره پیشش برای چی باید ینفر هر ماه میکاپ کنه؟!🤔

ی نفر هرماه نمیره،اما افراد زیادی به هرمناسبتی میرن میکاپ.از عروسی و مراسماتش تا مهمونی وپارتی وتولد ووو

ی نفر هرماه نمیره،اما افراد زیادی به هرمناسبتی میرن میکاپ.از عروسی و مراسماتش تا مهمونی وپارتی وتولد ...

ولی خیلی سخته فکر کنم جا افتادن تو این لاین

مصلا من از زبون ینفر شنیدم گفت ۱۰۰ میلیون خرج متریال و کلاساش کرده اما متاسفانه هیچ درآمد و مشتری نداشت درضمن میگفت کارشم خیلی خوبه اما هیچی 

ولی خیلی سخته فکر کنم جا افتادن تو این لاینمصلا من از زبون ینفر شنیدم گفت ۱۰۰ میلیون خرج متریال و کل ...

یا باید پارتی داشته باشی که خوده صاحب سالن برات جور کنه مشتری،یا اینقد کف قیمت بیاری اوایل که وسوسه شن بیان