2777
2789
عنوان

ی سوال دارم خانم های مذهبی میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 29 پست
پیامم و بخون

خوندم حرفتون کاملا درسته و قبولش دارم

حالا ممکنه مشا هم حرف منو بخونید❤

ببینید من خودم قبول دارم ک قران راسته و احترام میزارم بهش.الان یچیزایی میخوام بگمم ک خودم قبللا خیلی مطالعه داشتم و اینا رو فهمیدم ولی سعی میکنم براتون ب ساده ترین شکل ممکن توضیح بدم اولا بگم ک میبینید الان جلوی چشمای خودمون دارن تاریخ رو تحریف میکنن و یچیزیرو درنظر بگیرید ک وقتی پیامبر از دنیا رفتند تو دوره ای ک بچه و نوه های پیامبر قدرت دستشون نبود اجازه نمیدادن قران داشته باشن و جایی ایات قران رو بنویسن.پس اهل بیت حفظ میکردن ایات رو و ب بچه هاشون انتقال میدادن بنابرایین احتمال خطا و تحریف قران خیلی بالاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صرفا نظر من درباره قرآن : ببین قرآن خیلییی فراتر از درک ماست چیزی که این کشور باعث شده ما از خدا ببی ...

👌👌

فلسفه نماز خیلی جالبه همانطور ک خداوند گفته نماز برای خودته نه من 

دلیل این حرف چیه 

خوب از نظر علمیشو بگم 

زمین در زمان اذان ب بالاترین سطح انرژی میرسه 

و انسان دارای ۷چاکراهه ک‌در زمان اذان وقتی ب حالت نماز میاستیم انرژی سطح ب تمامی چاکراها برخورد میکنه باعث پاکسازی و رفع مسدودیتها میشه 

معنی سوره نسا چیزی نیست ک‌ به ظاهر خونده میشه و فوق العاده گسترده دایرش بزرگه اینحا نمیتونم تو متن ب ...

درسته ولی خیلی از مردم در این حد دانش و علمشون گسترده نیست ک برن دنبال معنی و مفهوم قران 

مثلا پدر خودمو مثال میزنم یبار قران رو خونده و اعتقاد داره زن اگر مثلا ی سرپیچی ک چ عرض کنم نظر مخالف داشت باید کتکش زد💔💔خیلی از مردم همینن

خوندم حرفتون کاملا درسته و قبولش دارمحالا ممکنه مشا هم حرف منو بخونید❤ببینید من خودم قبول دارم ک قرا ...

هر کشوری با توجه ب قوانین‌کشورش قران رو معنی کرده 

حجاب رو مثال میزنم 

در کشور عربستان حجاب زن پوشش کامله ب غیر اون حرام و گناهه

در کشور مصر اکر پای زن لخت پاشه گتاه نیست اما سر باید پوشس داشته باشه 

در لبنان مو بیرون باشه گناه نیست اما پای باید پوشبده باشه 

در ایران گردی صورت پوشش همه جا...

کافیه مطالعه داشته باشیم تا متوجه واقعیتها باشیم 

کلام نهایی قران دعوت انسانها ب  نیکویست و رسیدن به خدا و‌خودشناسیس بقیه چیزاهای ک‌میشنویم‌حاشیست و شریعت

خوندم حرفتون کاملا درسته و قبولش دارمحالا ممکنه مشا هم حرف منو بخونید❤ببینید من خودم قبول دارم ک قرا ...

ببین من قرآن و قبول دارم خود خداهم گفته که قرآن رو باید تفسیر کنید به زمان حال و متاسفانه سو استفاده شده و به نفع خودشون تفسیر کردن مردم هم اسلام زده کردن و مردم ایران کافرن خیلیاشون در صورتی که خدا خیلی فراتر از حد تصوره اصلا خدا آدم نیست که من بخوام دوسش داشته باشم یا نداشته باشم بپرستم یا نپرستم ! من عاشق فلسفه هستم شاید یه روزی بخونم 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

درسته ولی خیلی از مردم در این حد دانش و علمشون گسترده نیست ک برن دنبال معنی و مفهوم قران مثلا پدر خو ...

بله همینطوره متاسفانه و درمقابل حقیتهام مقاومت میکنن تنها راه نجات انسانها کسب اگاهیست و منتقل کردن اون ب فرزندانمون هست تا در اینده دنیا جای بهتری باشه برای انسانها بخصوص زنها

هر کشوری با توجه ب قوانین‌کشورش قران رو معنی کرده حجاب رو مثال میزنم در کشور عربستان حجاب زن پوشش کا ...

دقیقا موافقم دقیقاااا🤍 من فقط میدونم یک خدا دارم و به نظم و قانونمندی جهان اعتقاد دارم نماز میخونم چون حالم و خوب میکنه میتونم دقایقی با خودم و پرودگارم خلوت کنم 

سعی می‌کنم پوششم جوری نباشه که خانواده کسی رو خراب کنم ولی چادر سر نمیکنم موهامو تو نمیذارم و لباس بلند نمی پوشم و از اون طرف دروغ و غیبت و… سعی می‌کنم انجام ندم به نظرم این انتهای دینه که هرکسی نمیتونه بهش دست پیدا کنه 🤍

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

عزیزم عربستان ک بن سلمان حجاب رو ازاد کرده خبر ندارید

بله میدونم تا همین چندسال پیش این ذهنیت رو داشتن و هنوزم اقوام متعصبی دارن و پایبند عقایدشونن 

امیدوارم مردم دنیا ب اگاهی کامل برسن دنیا جای بهتری بشه

بله میدونم تا همین چندسال پیش این ذهنیت رو داشتن و هنوزم اقوام متعصبی دارن و پایبند عقایدشونن امیدوا ...

مشکل از من و شما نیست مشکل از کسانیه که بگم تعلیق میشم 😂

دقیقا موافقم دقیقاااا🤍 من فقط میدونم یک خدا دارم و به نظم و قانونمندی جهان اعتقاد دارم نماز میخونم ...

👌👌دقیقا

و بهتره بگیم انتهای انسانیت چون انسانیت از دین فراتره🤗

بهتون پیشنهاد میکنم پیج مینا بذرگری صفحه اصلیشونو ببینید مطالبشون‌فوق العادس نظبر ندارن💜

👌👌دقیقاو بهتره بگیم انتهای انسانیت چون انسانیت از دین فراتره🤗بهتون پیشنهاد میکنم پیج مینا بذرگری ...

چه خوب حتما نگاه می‌کنم 

اصلا زن تو این دین انسان حساب نمیشه

بله 

زن  رو پیامبر ریحان مثال زدن 

یعنی ظریف، معظر، باید رسیدگی ویژه بشه وگرنه آسیب میبینه. وظیفه ی آقاس خرجشو بده، مسکن تهیه کنه. با ادب ازش تقاضای ازدواج کنه، چون جنس مرد رو مرد میشناسه، دستور دادن به پدرها که اجازه ی ازدواج با درایت شما انجام بگیره. متاسفانه بی حرمتی و عدم رعایت مسئولیت ها از طرف بعضی آقایان، وگاهی شرایط سخت زندگی خانمها رو به دین بد بین کرده. 

پرورش و به دنیا آوردن بندگان خدا، مهمترین کاری که در دنیا هست به زن سپرده شده. بعداز زایمان تمام گناهانش پاک میشه. با هر بار شیر دادن، نگاه با محبت به همسر فرزندان، پاکیزه کردن خانه کلی حسنه براش نوشته میشه. 

وکلی مزایای دیگه