2777
2789
عنوان

ی سوال دارم خانم های مذهبی میاید

213 بازدید | 29 پست

لطفا اگر عصبی میشید جواب ندین منم حوصله بحث ندارم صرفا فقط یک سواله🙃

چرا آیات قران رو میخونم با معنی خدا تو هر صفحه بیشتر از عذاب گفته و تهدید کرده؟

من دلم میخواست بخونم یکم ارامش بگیرم بیشتر بهم ریختم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودشناسی کن و بعد قرآن رو با چشم آگاهی بخون 

خدا مهربون تر از تصور من و شماست 

قرآن راجعب انرژی میگه فقط باید چشم خوندنشو پیدا کنی

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

من شخص مذهبی نیستم اما معنوی هستم 

قران زیباترین کلام و‌ارام بخش ترین چیزیه ک میشد دید 

اما معنی ک درحال حاضر ما میخونیم از بطن ظاهریست

و مفهوم واقعی نیست 

معنی باطنی قران چیزی فراتر از ظاهریه ک ما میخونبم و فوق العاده زیباس 

در یک خط دو خط نمیگنجه ک‌من راجبش صحیت کنم 

من شخص مذهبی نیستم اما معنوی هستم قران زیباترین کلام و‌ارام بخش ترین چیزیه ک میشد دید اما معنی ک درح ...

عزیزم میشه سوره نسا رو ترجمش رو بخونی و نظرت رو درمورد بعضی جمله ها مثل زن رو کتک بزنید زن نصف مرده شما میتونید مردا رو بکشی وزنهاشون رو ب بردگی بگیرید و همه اینها بهم بگی گل ممنونت میشم

صرفا نظر من درباره قرآن : 

ببین قرآن خیلییی فراتر از درک ماست 

چیزی که این کشور باعث شده ما از خدا ببینیم و تصور کودکیم : یه مرد که خیلی مهربونه نشسته یه گوشه داره نگات میکنه دوتا فرشته هم گذاشته که دارن کاراتو یادداشت میکنن هرکار بدی کنی آتیش میگیری مار ها نیست میزنن کار خوب کنی جوی شیر عسل و مروارید میاد زیرپات خنده دار نیست خداییش ؟؟ دنیا به این وسعت و بزرگی انقدر همه چیز کودکانه برگزار شه ؟ 

من تصورم اینه که اسلام در زمان اعراب قدیم که به شدت بی فرهنگ و بی علم بودن با مثال های ساده خواسته توضیح بده ولی ما الان قرن ۲۱ هستیم خدا در واقع خودتی خدا اون درخته خدا زمینه آسمونه کهکشانه خدا خیلییی بزرگ‌تر و فراتر از حد تصوره نمی‌دونم باید به درجه عرفان برسی تا حرفم و درک کنی اون آتیش جهنم نتیجه و انرژی اعمال خودمونه که بهمون برمیگرده تا حالا کارما شنیدی ؟ یه چیزی تو همون مایه ها حالا چرا نماز میخونیم ؟! ببین خود قرآن هم گفته اگه نماز نخونی خدا میبخشه این یعنی چی یعنی تو با نماز خوندن به خودت تلقیین میکنی که یکی رو داری و انرژی برای خودت میفرستی میتونی بفرستی اون انرژی رو میتونی نفرستی … ولی ما هرکاری می‌کنیم این کار مثل یک موج یک انرژی وارد جهان میشه و در نهایت با همون اندازه بهمون بر میگرده… خدا خیلی وسعتی بزرگ‌تر از اونی هستش که تو دینی خوندیم 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ایه داره گلم مستقیم تو قران اشاره شده بخونی میفهمی قشنگ گفته مردان

پیامم و بخون 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

عزیزم میشه سوره نسا رو ترجمش رو بخونی و نظرت رو درمورد بعضی جمله ها مثل زن رو کتک بزنید زن نصف مرده ...

معنی سوره نسا چیزی نیست ک‌ به ظاهر خونده میشه 

و فوق العاده گسترده دایرش بزرگه اینحا نمیتونم تو متن بگم 

اما ی جمله میگم امیدوارم منظورو برسونم 

در وجود((روح))هر زن یک مرد هست و در وجود هر مرد((یک زن))

این ایه صرفا با جنس زن نست با هردو موحود زن و مرد هستش 

ک در بطن ظاهری برای زنان فقط تفسیر کردن و یک سیاست پشت این امر هست و‌حقیقت چیز دیکریست