2777
2789
عنوان

دخالت مادرشوهر در خرید جهاز

485 بازدید | 35 پست

سلام دوستان ما ۶ تیکه وسیله رو گذاشتیم پای خانواده داماد که تهیه کنن مثل لباسشویی و تلویزیون و گاز و فرش و مبل و یخچال . 

حالا که میخوان بخرن مادرشوهرم هی میگه قیمت پایین بخرید. چه فرقی میکنه مارکش چی باشه . ایرانی بخر . مهم خوشبختیه.  باید درک کنی . گرون خرید نکن . ما پول نداریم جیب شوهرتو نگاه کن بعد بخر . 

واقعا خستم کرده . میگم برای من پولش مهم نیست مهم کیفیتشه که برام یه عمر کار کنه نه اینکه بخرم فرداش بدم دست تعمیرکار .

باز حرف خودشو میزنه میگه دخترمو شوهر دادم دخترم به شوهرش سخت نگرفت ارزون برداشت . راست میگه وسیله هاش همش ارزونه و مارک ایرانیه. 

چه جوابی بدم بهش ؟ البته پول دارن هااااا. بما میرسن میمیرن. یه جواب خوب بدید یه راهکار خوب بدید نمیخوام تو موخی بشه برام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یچی میگم‌ناراحت نشو اما راست میگه خب واقعا اینا خیلیی گرونن ی مبل ساده برداری ۱۰۰میل میشه

برای سوالت هم میگم ک تو روش بگو باشه اما کار خودتو بکن یا بگو مامانجون من کاری ب بقیه ندارم من از فلان مارک خوشم میاد اینهمه پول و ک نمیخام هدر بدم ک ۴روز بعد خراب بشه دوباره بخرم پس الان یکی میخرم اما مارک خوبشو میگیرم 

یخچال و تلوبزیون حتما خوبشو بگیر بهش اهمیت نده کار خودتو بکن همسرت موافقه باهات؟

من خودمون دستمون خالی بود تلویزیون نگرفتیم بجاش یخچال خوب گرفتیم تخت نگرفتیم بجاش مبلمانو خوب گرفتیم

عزیزم اصلا لازم نیست جواب بدی 

وسایلتو انتخاب کن و بعد با همسرت برین بخرین 

همسرتو با خودت همراه کن

وسایلو هم سعی کن مثلا اونکه مهم تره رو جنس خوب بگیری مثل تلویزیون 

مثلا گاز مارک ایرانی خوب هم داره

یچی میگم‌ناراحت نشو اما راست میگه خب واقعا اینا خیلیی گرونن ی مبل ساده برداری ۱۰۰میل میشهبرای سوالت ...

اتفاقا گفتم میگه دخترم ارزون برداشت اما جنسش خوبه یا فلانی ارزون برداشت فلان مارکه ایرانی جنسش خوبه .

خب من نمیخوام من قراره استفاده کنم یا اون؟ موندم واقعا 

یخچال و تلوبزیون حتما خوبشو بگیر بهش اهمیت نده کار خودتو بکن همسرت موافقه باهات؟من خودمون دستمون خال ...

ما هم سرویس چوب با داماده اما گفتیم داماد بعد عروسی بخره و پولو گذاشتیم برای مراسم عروسی

چون برامون مهم تره

اتفاقا گفتم میگه دخترم ارزون برداشت اما جنسش خوبه یا فلانی ارزون برداشت فلان مارکه ایرانی جنسش خوبه ...

بهش بگو مامانجان این وسایل و من باید استفاده کنم من باید بپسندم قراره ی عمر من ازشون بهره ببرم 

یخچال و تلوبزیون حتما خوبشو بگیر بهش اهمیت نده کار خودتو بکن همسرت موافقه باهات؟من خودمون دستمون خال ...

همسرم مخالفتی با من نداره . مامانش سرویس کرده منو