2777
2789
عنوان

دخالت مادرشوهر در خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 35 پست
یچی میگم‌ناراحت نشو اما راست میگه خب واقعا اینا خیلیی گرونن ی مبل ساده برداری ۱۰۰میل میشهبرای سوالت ...

من بانظرایشون موافقم قلم سنگینارواونامیخرن حالااون مارکی هم که شمابخواین نباشه چه اشکال داره اگه وضعیت مالیشون اوکیه که اون حق باشماست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه چی موند که شما بخری خوب راست میگه به جیب شوهرت نگاه کن اونا اگه دارن یا ندارن برا خودشونه نه بر ...

اتفاقا برای دختر خودشون جهاز اضافی هم دادن از سماور و قوری بگیر تا چیزای بزرگ چندتا چندتا دادن . دامادشون خونه نداشت پدر شوهرم خونه گرفت براشون زد بنام خواهرشوهرم

عزیزم همسرت چی میگه؟همسرت میخواد از پولش خودش بگیره؟تنها راهش اینه دوتایی برین خرید

همسرم مخالفتی با من نداره . میگه تا جایی که بودجم برسه نقد نرسه هم اقساط میگیرم . از خودش قراره بگیره اون وقت مادرشوهرم حرص میخوره

ما هم سرویس چوب با داماده اما گفتیم داماد بعد عروسی بخره و پولو گذاشتیم برای مراسم عروسیچون برامون م ...

یخچال خاستی بخری ته تهش الکترو استیل بگیر اسنوا دوو هیمالیا هیچکدوم بدرد نمیخوره

عزیزم همسرت چی میگه؟همسرت میخواد از پولش خودش بگیره؟تنها راهش اینه دوتایی برین خرید

تفاقا برای دختر خودشون جهاز اضافی هم دادن از سماور و قوری بگیر تا چیزای بزرگ چندتا چندتا دادن . دامادشون خونه نداشت پدر شوهرم خونه گرفت براشون زد بنام خواهرشوهرم.

شوهرم از خودش میخواد بگیره وسیله هارو ‌بعد مادرشوهرم حرص میخوره

همسرم مخالفتی با من نداره . میگه تا جایی که بودجم برسه نقد نرسه هم اقساط میگیرم . از خودش قراره بگیر ...

وقتی پول همسرت هست پس نمیتونن زیاد مداخله کنن

و به نظرم بذارن خودتون تصمیم بگیرین

وقتی پول همسرت هست پس نمیتونن زیاد مداخله کننو به نظرم بذارن خودتون تصمیم بگیرین

هی میگن مثل عروس فلانی پر توقع نباش.

اخه جاری مادرشوهرم عروس هاش همش خارجی گرفتن 

میگه مثل اونا نکن من فکر میکردم تو دختر خوبی هستی نگو مثل اونایی