2777
2789
عنوان

PMS😂🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 16 پست
چطوری تو چشاش نگا میکنیییی😂😂

خیلی عادی😁

سلام🕊️؛تو ماجرای دی ماه من وجدانمو خاموش نکردم و سعی کردم طرف حقو بگیرم ، چون خودم مثل شما درد این جامعه رو با گوشت و پوست و استخونم درک کردم و میدونم اون جوونی که از پشت سر تیر خورد تو سرش چه داغی به دل خانوادش موند و هرکسیم تو این سایت خواست ماله کشی کنه قد علم کردم و این شد که فحشای زیادی خوردم . ولی حالا و با این وضعیت جن.گی!...من بازم میخوام شجاع باشم ، خیر ...من تو ساید شما (که خواهان ج.نگ بودید) نیستم . من نمیخوام همرنگ جماعت بشم چون صرفا واسم منفعت داره . من ترجیح میدم بازم فحش بخورم ولی به یک جنایتکار نگم عمو و از یک کشو.ر فیک کو.دک کش حمایت نکنم ،ترجیح میدم همونطور که از صدا و سیما حالم بهم میخوره از اینتر.نشنال هم حالم بهم بخوره ، ترجیح میدم با این جملات احمقانه ی « آخه میدونی راهی نداشتیم ، نه ببین مینابو خودشون زدن ، نه آخه فقط ن.ظ.امی میزنه ، نه بابا زیر ساخت(که مایه ی حیات ماست)به چه دردمون میخوره مال ما نبود فداسرش که میزنه🤡» سرمو مثل کبک تو برف نکنم . ترجیح میدم همونطور که برای سپهر بابا گریه کردم و عاملشو لعنت ، برای ماکان جاویدالاثر میناب هم گریه کنم و عاملشو بازم لعنت کنم(نه اشتباه نکنید ! اینبار عاملش همونایی هستند که ازشون درخواست کمک کردید)و در آخر ترجیح میدم پا روی خون بی گناهی نذارم چه از داخل خورده باشه چه از خارج .به خودتون بیاید عزیزای دلم ... به خودتون بیاید و ننگ تاریخ ایران نشید ... ما ایرانی ایم ، ما آزادی و آبادی میخوایم ولی نه به قیمت ذلت ، با عزت ! متنفرم از دخالت و تفتیش عقاید بقیه .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز