2777
2789
عنوان

PMS😂🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 16 پست
چطوری تو چشاش نگا میکنیییی😂😂

خیلی عادی😁

سلام؛تو ماجرای دی ماه من وجدانمو خاموش نکردم و سعی کردم طرف حقو بگیرم ، چون خودم مثل شما درد این جامعه رو با گوشت و پوست و استخونم درک کردم و میدونم اون جوونی که از پشت سر تیر خورد تو سرش چه داغی به دل خانوادش موند و هرکسیم تو این سایت خواست ماله کشی کنه قد علم کردم و این شد که فحشای زیادی خوردم . ولی حالا و با این وضعیت جن.گی!...من بازم میخوام شجاع باشم ، نه.. این بار من تو ساید شما (که خواهان ج.نگ بودید) نیستم . من نمیخوام همرنگ جماعت بشم چون صرفا واسم منفعت داره . من ترجیح میدم بازم فحش بخورم ولی به یک جنایتکار نگم عمو و از یک کشو.ر فیک کو.دک کش حمایت نکنم ، ترجیح میدم با این جملات احمقانه ی « آخه میدونی راهی نداشتیم ، نه ببین مینابو خودشون زدن ، نه آخه فقط ن.ظ.امی میزنه ، نه بابا زیر ساخت(که مایه ی حیات ماست)به چه دردمون میخوره مال ما نبود فداسرش که میزنه🤡» سرمو مثل کبک تو برف نکنم . ترجیح میدم همونطور که برای سپهر بابا گریه کردم و عاملشو لعنت ، برای ماکان جاویدالاثر میناب هم گریه کنم و عاملشو بازم لعنت کنم(نه اشتباه نکنید ! اینبار عاملش همونایی هستند که ازشون درخواست کمک کردید)به خودتون بیاید عزیزای دلم ... به خودتون بیاید و ننگ تاریخ ایران نشید ... ما ایرانی ایم ، ما آزادی و آبادی میخوایم ولی نه به قیمت ذلت ، با عزت !

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.