2777
2789
عنوان

PMS😂🤦

119 بازدید | 16 پست

بیاید خاطرات اولین پرویدیتون رو تعریف کنید بخندیم🤣🤣

میشه واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید✨😌تجربیاتم رو در هر زمینه ای به اشتراک میزارم خواستید میتونید تگم کنید

زشتخ

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

خنده دار نبود خاطره من😁

انقدر جیغ میزدم انگار میخوام زایمان کنم داییمم خیلی چپ چپ نگام میکرد😑

سلام؛تو ماجرای دی ماه من وجدانمو خاموش نکردم و سعی کردم طرف حقو بگیرم ، چون خودم مثل شما درد این جامعه رو با گوشت و پوست و استخونم درک کردم و میدونم اون جوونی که از پشت سر تیر خورد تو سرش چه داغی به دل خانوادش موند و هرکسیم تو این سایت خواست ماله کشی کنه قد علم کردم و این شد که فحشای زیادی خوردم . ولی حالا و با این وضعیت جن.گی!...من بازم میخوام شجاع باشم ، نه.. این بار من تو ساید شما (که خواهان ج.نگ بودید) نیستم . من نمیخوام همرنگ جماعت بشم چون صرفا واسم منفعت داره . من ترجیح میدم بازم فحش بخورم ولی به یک جنایتکار نگم عمو و از یک کشو.ر فیک کو.دک کش حمایت نکنم ، ترجیح میدم با این جملات احمقانه ی « آخه میدونی راهی نداشتیم ، نه ببین مینابو خودشون زدن ، نه آخه فقط ن.ظ.امی میزنه ، نه بابا زیر ساخت(که مایه ی حیات ماست)به چه دردمون میخوره مال ما نبود فداسرش که میزنه🤡» سرمو مثل کبک تو برف نکنم . ترجیح میدم همونطور که برای سپهر بابا گریه کردم و عاملشو لعنت ، برای ماکان جاویدالاثر میناب هم گریه کنم و عاملشو بازم لعنت کنم(نه اشتباه نکنید ! اینبار عاملش همونایی هستند که ازشون درخواست کمک کردید)به خودتون بیاید عزیزای دلم ... به خودتون بیاید و ننگ تاریخ ایران نشید ... ما ایرانی ایم ، ما آزادی و آبادی میخوایم ولی نه به قیمت ذلت ، با عزت !

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میدونستم داستان چیه برا همین رفتم به مادرم گفتم فک کنم پریود شدم اونم گفت ببینم هیچی دیگه رفت برام نوار اورد بعدشم گریه کردم 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

قبلش مامانم برام تعریف کرده بود بعد یک روز صبح تو مدرسه برامون یک دوره برگزار کرده بودند درباره این موارد صحبت میکردن داشتم بر میگشتم حس کردم یکم کمردرد دارم و حالم عجیبه با این حال که میدونستم ولی رفتم دستشویی قطره خون رو دیدم واقعا ترسیدم 

11 سالم بود از مدرسه اومدم خونه میخواستم برم حموم که دیدم... و ترسیدم مامانمو صدا زدم خیلی ریلکس رفت شو.رت و پد آورد برام و بهم یاد داد چیکار کنم

بعد از ظهرم که بابام اومد خونه بهش گفت تارا پریود شده خیلی خجالت کشیدم 

بابام به عنوان جایزه برام کیک و ناخن گیر گرفت

هنوزم که هنوزه ربط ناخن گیر به پریودی رو نفهمیدم 

یه بار از مامانم پرسیدم چرا خودشم خندش گرفت گفت چون قشنگ بود😑😑😂😂😂

قبلش مامانم برام تعریف کرده بود بعد یک روز صبح تو مدرسه برامون یک دوره برگزار کرده بودند درباره این ...

من فکر میکردم یه مریضی گرفتم🤣🤦

میشه واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید✨😌تجربیاتم رو در هر زمینه ای به اشتراک میزارم خواستید میتونید تگم کنید

11 سالم بود از مدرسه اومدم خونه میخواستم برم حموم که دیدم... و ترسیدم مامانمو صدا زدم خیلی ریلکس رفت ...

وای نههه من هنوزم میترسم بابام بفهمه پریود میشم البته ۳۸سالم شدههههه🤣🤣

من میدونستم داستان چیه برا همین رفتم به مادرم گفتم فک کنم پریود شدم اونم گفت ببینم هیچی دیگه رفت برا ...

گریه چرا دختر🤣🤣

خنده دار نبود خاطره من😁انقدر جیغ میزدم انگار میخوام زایمان کنم داییمم خیلی چپ چپ نگام میکرد😑

دایتتتت چرا دیگههه😂😐

دایتتتت چرا دیگههه😂😐

خونه مادربزرگم بودیم آخه 

در اتاق باز بود اون تو هال بود 

منم که ترسیده بودم هیچی حالیم نبود

حالا هرچیم مامانم میگفت چیزی نیست من باز گریم میگرفت🤦🏻‍♀️😂

سلام؛تو ماجرای دی ماه من وجدانمو خاموش نکردم و سعی کردم طرف حقو بگیرم ، چون خودم مثل شما درد این جامعه رو با گوشت و پوست و استخونم درک کردم و میدونم اون جوونی که از پشت سر تیر خورد تو سرش چه داغی به دل خانوادش موند و هرکسیم تو این سایت خواست ماله کشی کنه قد علم کردم و این شد که فحشای زیادی خوردم . ولی حالا و با این وضعیت جن.گی!...من بازم میخوام شجاع باشم ، نه.. این بار من تو ساید شما (که خواهان ج.نگ بودید) نیستم . من نمیخوام همرنگ جماعت بشم چون صرفا واسم منفعت داره . من ترجیح میدم بازم فحش بخورم ولی به یک جنایتکار نگم عمو و از یک کشو.ر فیک کو.دک کش حمایت نکنم ، ترجیح میدم با این جملات احمقانه ی « آخه میدونی راهی نداشتیم ، نه ببین مینابو خودشون زدن ، نه آخه فقط ن.ظ.امی میزنه ، نه بابا زیر ساخت(که مایه ی حیات ماست)به چه دردمون میخوره مال ما نبود فداسرش که میزنه🤡» سرمو مثل کبک تو برف نکنم . ترجیح میدم همونطور که برای سپهر بابا گریه کردم و عاملشو لعنت ، برای ماکان جاویدالاثر میناب هم گریه کنم و عاملشو بازم لعنت کنم(نه اشتباه نکنید ! اینبار عاملش همونایی هستند که ازشون درخواست کمک کردید)به خودتون بیاید عزیزای دلم ... به خودتون بیاید و ننگ تاریخ ایران نشید ... ما ایرانی ایم ، ما آزادی و آبادی میخوایم ولی نه به قیمت ذلت ، با عزت !

خونه مادربزرگم بودیم آخه در اتاق باز بود اون تو هال بود منم که ترسیده بودم هیچی حالیم نبودحالا هرچیم ...

چطوری تو چشاش نگا میکنیییی😂😂

منم همینطور ولی بابام همیشه متوجه میشه چون مامانم خیلی واضح تو خونه اعلام میکنه😂🤦🏼‍♀️

مادرررررر نکن 😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز