2777
2789
عنوان

PMS😂🤦

113 بازدید | 16 پست

بیاید خاطرات اولین پرویدیتون رو تعریف کنید بخندیم🤣🤣

میشه واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید✨😌تجربیاتم رو در هر زمینه ای به اشتراک میزارم خواستید میتونید تگم کنید

زشتخ

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میدونستم داستان چیه برا همین رفتم به مادرم گفتم فک کنم پریود شدم اونم گفت ببینم هیچی دیگه رفت برام نوار اورد بعدشم گریه کردم 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

قبلش مامانم برام تعریف کرده بود بعد یک روز صبح تو مدرسه برامون یک دوره برگزار کرده بودند درباره این موارد صحبت میکردن داشتم بر میگشتم حس کردم یکم کمردرد دارم و حالم عجیبه با این حال که میدونستم ولی رفتم دستشویی قطره خون رو دیدم واقعا ترسیدم 

11 سالم بود از مدرسه اومدم خونه میخواستم برم حموم که دیدم... و ترسیدم مامانمو صدا زدم خیلی ریلکس رفت شو.رت و پد آورد برام و بهم یاد داد چیکار کنم

بعد از ظهرم که بابام اومد خونه بهش گفت تارا پریود شده خیلی خجالت کشیدم 

بابام به عنوان جایزه برام کیک و ناخن گیر گرفت

هنوزم که هنوزه ربط ناخن گیر به پریودی رو نفهمیدم 

یه بار از مامانم پرسیدم چرا خودشم خندش گرفت گفت چون قشنگ بود😑😑😂😂😂

قبلش مامانم برام تعریف کرده بود بعد یک روز صبح تو مدرسه برامون یک دوره برگزار کرده بودند درباره این ...

من فکر میکردم یه مریضی گرفتم🤣🤦

میشه واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید✨😌تجربیاتم رو در هر زمینه ای به اشتراک میزارم خواستید میتونید تگم کنید

11 سالم بود از مدرسه اومدم خونه میخواستم برم حموم که دیدم... و ترسیدم مامانمو صدا زدم خیلی ریلکس رفت ...

وای نههه من هنوزم میترسم بابام بفهمه پریود میشم البته ۳۸سالم شدههههه🤣🤣

من میدونستم داستان چیه برا همین رفتم به مادرم گفتم فک کنم پریود شدم اونم گفت ببینم هیچی دیگه رفت برا ...

گریه چرا دختر🤣🤣

خنده دار نبود خاطره من😁انقدر جیغ میزدم انگار میخوام زایمان کنم داییمم خیلی چپ چپ نگام میکرد😑

دایتتتت چرا دیگههه😂😐

دایتتتت چرا دیگههه😂😐

خونه مادربزرگم بودیم آخه 

در اتاق باز بود اون تو هال بود 

منم که ترسیده بودم هیچی حالیم نبود

حالا هرچیم مامانم میگفت چیزی نیست من باز گریم میگرفت🤦🏻‍♀️😂

خونه مادربزرگم بودیم آخه در اتاق باز بود اون تو هال بود منم که ترسیده بودم هیچی حالیم نبودحالا هرچیم ...

چطوری تو چشاش نگا میکنیییی😂😂

منم همینطور ولی بابام همیشه متوجه میشه چون مامانم خیلی واضح تو خونه اعلام میکنه😂🤦🏼‍♀️

مادرررررر نکن 😂😂