2777
2789
عنوان

اسکویید گیم

388 بازدید | 23 پست

دخترم ۸ سالشه اصلا نمیزارم از فضای اینس‌تا. واتس و تل استفاده کنه....یعنی خودشم هنوز نخواست....فقط گوگل انیمیشن های سن خودش رو میبینه....الان دیدم داره درمورد اسکویید گیم صحبت میکنه...اصلا موندم بچه من از کجا میدونه گفت از همکلاسیم یاد گرفتم....حالا این چیه چطوره؟؟بد آموزی داره؟؟مناسب بچه این سن هست؟اگ نه یا هشدار ب معلمش بدم چون از کلاس نقاشی شنیده و اینان ۲ نفر تو کلاسن اگ نامناسبه کلاس دخترمو جدا کنم.....چون ممکنه چیزای دیگ هم یادش بده...

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

اینکه بدونه بد نیس ولی اینکه کم کم از من بخواد وارد این چیزا بشه خوشم نمیاد

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه نزار نگاه کنه خیلی خون و خونریزی داره واسه یه بچه ۸ ساله

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی.... ـ بهار جوانی ام که از آن حرف می زدند؛ پاییز بود. و حتی آن هم نه خزان داشت نه باران.تابستان مرده آیی بود نه گرم نه سرد؛ پر از ابر هایی که نمیدانستند چگونه ببارند.شاید برای همین از زمستان نمیترسیدم...و من هنوز به روزنه ی نور آفتاب، که از لای ابر چون کورسوی امید میتابید چشم دوخته بودم، چه بی رحم بود خورشید آرزو که نمی گذاشت به اطمینان تاریکی دنیا ، دل خوش کنم.راستش من همیشه غمگین بوده ام، این غمگینی را حتی در عکسهای دوران کودکیم هم میبینم،این اندوه را، این همیشه آشنا را،من همواره در خودم داشته ام. اندوه چنان شباهتی به من دارد که میتوانم آن را به عنوان هویت بر خود نهم....

یه سریاله مناسب بچه ها نیست 

یه سری مراحل داره که باید انجام بدن وگرنه کشته میشن  صحنه های جالبی نداره 

در کل به بچه تا جایی که میتونید گوشی ندید منشأ خیلی از مشکلات افراد جامعه همین گوشیایین که دستمونن 

اصلا مناسب سن بچه نیست این یه سریاله که یه عده میرن تو یه بازی بعد می‌فهمن هر کی ببازه کشته میشه و ب ...

چقدر خانوادش ببخشید احمقن ک میزارن ببینه....ما سریال های ایرانی ک یکم ترسناک طوره جلو بچم نمیبینیم...

یه سریاله مناسب بچه ها نیست یه سری مراحل داره که باید انجام بدن وگرنه کشته میشن صحنه های جالبی ندار ...

خودمم قبول دارم ولی خب سرگرمیا کم شده....گوشی نباشه ک کلافه میشن....دختر من پرتحرک هم هست ولی خب بدون گوشی نمیمونه حدودا روزی ۲ ساعت انیمیشن میبینه

من با 20و خورده ای سال سن فصل اول این فیلمو دیدم تا یکماه روح و روانم بهم ریخته بود خیلی صحنه های مزخرفی داشت همش کشت و کشتار اونم با صحنه های مستقیم و کاملا واضح 

دیگه بچه 8ساله که.... 

من ب پسرم گفته بودم ک همه آدمایی ک توفیلم کشته میشن الکیه الانم هیچ فیلمی رو باورنمیکنه میگه اینا وا ...

اره منم با دخترم گفته بودم یکی تو فیلم میمیره بخاطر اینه ک میره ی فیلم دیگ بازی کنه.....ولی خب فکر نمیکنم این سریال مناسبش باشه

خودمم قبول دارم ولی خب سرگرمیا کم شده....گوشی نباشه ک کلافه میشن....دختر من پرتحرک هم هست ولی خب بدو ...

انیمیشن ببینه مشکلی نداره ولی اینکه چی میبینه مهمه خیلی روی روحیش تاثیرگذاره