2777
2789
عنوان

اسکویید گیم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 23 پست
خودمم قبول دارم ولی خب سرگرمیا کم شده....گوشی نباشه ک کلافه میشن....دختر من پرتحرک هم هست ولی خب بدو ...

سرگرمیا کم نشده ماها بی  حوصله و بی ایده شدیم 

درسته با زمان ما فرق داره ولی خوب راهکارشم این نیست این گوشی ای که یه سری نکات مثبت داره اما   هزاران نکته منفی رو بدیم دست این بچه و کلی مشکل براش پیش بیاد 

چقدر آدم میشناسم که بچه هاشون با همین یه گوگل و فیل.تر شکن مشکل اخلاقی پیدا کردن چون نظارت نمیکردن رو بچشون و همینطور این گوشی رو بدون هیچ قاعده ای میدادن دست بچه 

هم کلی بازی هست هم کلی سرگرمی فقط ماها یکم باید کوصله کنیم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره منم با دخترم گفته بودم یکی تو فیلم میمیره بخاطر اینه ک میره ی فیلم دیگ بازی کنه.....ولی خب فکر ن ...

دیگه شما روحیات دخترتون رو بهتر از ما میشناسید بعضی از بچه ها احساساتی میشن بعضی هابه زور یه مسئله رو باور میکنن

فیلمه هم چیز بدی نیست ک بخاطرش کلاس دخترتون عوض کنید

سرگرمیا کم نشده ماها بی حوصله و بی ایده شدیم درسته با زمان ما فرق داره ولی خوب راهکارشم این نیست ای ...

حرفاتو قبول دارم ولی خب من مادر میدونم فیلت ر شکن نباید روی گوشی دخترم نصب باشه....میدونم گوگلش باید رده سنی داشته باشه...بازار باید رده سنی داشته باشه...حداقل تا ۱۵ سالگیش میتونم کنترل کنم از اون ب بعدم باید ببینم روند جامعه چطوره

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
حرفاتو قبول دارم ولی خب من مادر میدونم فیلت ر شکن نباید روی گوشی دخترم نصب باشه....میدونم گوگلش باید ...

همه اینا درست 

ببخشید اینو میگم ولی خوب اصلا گوشی گرفتن برای همچین سن و سالی اشتباهه 

ما برای برادرمون که الان  ۱۵ سالشه  گوشی ساده گرفتیم که اطلاع داشته باشیم ازش 

من نوعی میدونم اگر برای برادرم گوشی گرفتیم درسش صربه میخوره اخلاقیاتش هم حتما ضربه میخوره و هزاران .... دیگه 

شما فکر میکنید یکم بزرگ تر بشه فرزندتون نمیتونه این سوراخ سمبه هارو یاد بگیره ؟ 

همه اینا درست ببخشید اینو میگم ولی خوب اصلا گوشی گرفتن برای همچین سن و سالی اشتباهه ما برای برادرمون ...

چرا میتونه یاد بگیره ولی رمز گوشیش رو دارم وقتی ببینم نمیتونم کنترل کنم یا خارج از چهارچوب قوانین خونمون داره عمل میکنه گوشی ازش گرفته میشه....والا دلم نبود بگیرم انقدر ک همه اطرافیان دارن و بازی میکنن دیگ بچه میخاد...با این حال دخترم با بازی با گوشی خودم قانع بود ولی چون ی گوشیم از دستش افتاد شکست دیگ شوهرم‌ گفت این‌ گوشیت بیافته بشکنه دیگ نمیخرم...ترجیح دادیم براش بگیریم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
چرا میتونه یاد بگیره ولی رمز گوشیش رو دارم وقتی ببینم نمیتونم کنترل کنم یا خارج از چهارچوب قوانین خو ...

خوب نکته اصلی اینجاست شما بهش یک چیزی رو دارید و که خودش رو صاحب حقی میدونه اگر پس فردا خدایی نکرده مشکلی پیش اومد و شما برای اهرم فشار خواستید ازش بگیرید درگیری رخ میده و ناراحتی پیش میاد عملا شما به جای اینکه بتونید اهرم فشاری داشته باشید عاملی دارید که به دست خودتون به وجود اومده و باعث فاصله گرفتن بچتون از شما میشه 

به عنوان تجربه میگم اگر بتونید این ارتباط رو کم کنید و با یک سری چیز های مفید دیگه پر کنید به شدت برای روحیه بچه و آینده و ایمن شدن بچه بهتره  

بعضا مردم ممکنه دور نگری نکنن و همین سهل انگاری ها بشه پاشنه آشیل بزرگسالی بچه ها

چرا میتونه یاد بگیره ولی رمز گوشیش رو دارم وقتی ببینم نمیتونم کنترل کنم یا خارج از چهارچوب قوانین خو ...

و یه نکته دیگه قبول دارم پدر مادر وقتی بچشون یه چیزی ازشون میخواد بهش سخته بگن نه ولی خوب اگر همیشه بچه پاسخ مثبت دریافت کنه 

چند تا عوارض داره مهم ترینش طلبکار بودنش میشه لوس بودنش و بعدا باعث این میشه هر چیزی دلش خواست رو باید به دست بیاره و قانع نمیتونه باشه و .... چیز های دیگه 

نه گفتنه میتونه خیلی موثر واقع باشه و قاطع بودنتون رو از کارایی نندازه 

مثالی که میزنن میگن مثل اینه ماشین  و بدون گواهینامه رانندگی بدید دست بچتون و هر روز این بره بیرون  و خطر ناک بودنش به همینه که شما نمیدونید بچتون ایا اینقدر بزرگ شده و به این بلوغ رسیده و صلاحیت اینو پیدا کرده با گوشی کار کنه یا نه