2777
2789
عنوان

زندگی تو روستا برام جهنمه

1400 بازدید | 54 پست

21سالمه 

خاستگار ندارم تقریبا 

الان یه چند سالی میشه که پسرخاله م ازم خاستگاری کرده ولی مادرم بدون اینکه به من بگه رد کرده 

منم واقعا همه میدونن از جوجه هم حتی میترسم دختر زرنگی هم نیستم که کار های روستا رو بکنم 

ته ته ش خیلی یه پسری رو دوست داشته باشم بتونم یه خونه جارو کنم غذا درست کنم ازم بر نمیاد کشاورزی و دام داری و مرغ و هزار تا کار دیگه رو انجام بدم از همه شون هم میترسم 

تا اینکه امروز مامانم گفت تو دیگه بزرگ شدی بهت بگم مدیون نشم 

دوست داری باهاش ازدواج کنی یا نه 

منم اولا دوسش ندارم 

دوما اصلا روستا برام جهنمه 

از یه طرف هم دلم برای پسرخاله م میسوزه 

اما نمی تونم بهش بله بگم اینجوری خودم رو نابود کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسش نداری یوقت ازدواج نکنی باهاش هم خودتو داغون میکنی هم‌اونو

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ازدواج از سر دلسوزی اشتباه هست

ولی شرط اولت برای ازدواج سالم بودن و اخلاق باشه

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

چرا هنر خوندم سال دیگه هم قراره معارف بخونم

هنر و معارف چه متضادی!

بیخیال شو برو یه رشته خوب بخون بری سرکار یا از طریق ارشد و مقاطع بالاتر دیگه برنگردی روستا

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

اگه بله بگم خودم رو بدبخت کردم اگه هم بگم نه میترسم اه بکشه

به آه کشیدن نیست

خدا حق انتخاب داده

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه