سیما_بانو_ترکیده۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 93 عنوان بیاین کمک دا 44 بازدید | 5 پست کسی ایتا داره؟ امکان داره پیام شخصی خودبخود سین بخوره بدون اینکه من بازش کنم؟ تونشست های فعال هم میرم فقط دوتاگوشی خودم هستن گیج شدم ✌اگه تو وطن خودت شکم چندتا بچه یتیم رو سیرکنی بهت بگن (ناجی) خیلی بهتر از اینه که بری عربستان شکم عربها رو سیرکنی بهت بگن(حاجی)✌🤞 1403/12/21 | 21:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیما_بانو_ترکیده۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 93 برنامه های ایرانی بعید نیست این چیزا اخه فقط یه نفر اینطوری میشه ✌اگه تو وطن خودت شکم چندتا بچه یتیم رو سیرکنی بهت بگن (ناجی) خیلی بهتر از اینه که بری عربستان شکم عربها رو سیرکنی بهت بگن(حاجی)✌🤞
_17sara_jooon عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 3103 تو برنامههای ایرانی هیچ چیز غیرممکن نیست ...😂هیچ کس تنها نیست ایتاااا😂
سیما_بانو_ترکیده۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 93 تو برنامههای ایرانی هیچ چیز غیرممکن نیست ...😂هیچ کس تنها نیست ایتاااا😂 اخه چرافقط پیام یک نفر ققط خودبخود سین میشه؟ ✌اگه تو وطن خودت شکم چندتا بچه یتیم رو سیرکنی بهت بگن (ناجی) خیلی بهتر از اینه که بری عربستان شکم عربها رو سیرکنی بهت بگن(حاجی)✌🤞
rpwp عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 4049 اخه چرافقط پیام یک نفر ققط خودبخود سین میشه؟ برنامه ایرانیه،چک کردی فقط دستگاه خودت عضویت داره بعید میدونم اون چیزی که تو نظرته باشه هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.