2777
2789
عنوان

کمک میکنی

49 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیز طاعات وعبادات قبول🩵🌱📿

ایا امکان داره دربرنامه ایتا یه پیام شخصی خودبخود سین بخوره وبازشه؟من مطمئنم خودم بازش نکردم و تونشستهای فعال هم میرم فقط دوتاگوشی خودم هستن هیچ گوشی دیگه نیست چطورممکنه خودبخود بازشه؟😣😖😒🙄

اگه تو وطن خودت شکم چندتا بچه یتیم رو سیرکنی بهت بگن (ناجی) خیلی بهتر از اینه که بری عربستان شکم عربها رو سیرکنی بهت بگن(حاجی)✌🤞

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله عزیزم ایتا باگ داره خود برنامه یوقتا پیاما رو باز می‌کنه

خب چرا فقط پیامهای یک نفرو خودبخود بازمیکنه بقیه رونه؟

اگه تو وطن خودت شکم چندتا بچه یتیم رو سیرکنی بهت بگن (ناجی) خیلی بهتر از اینه که بری عربستان شکم عربها رو سیرکنی بهت بگن(حاجی)✌🤞
نگران نباش کسی باز نکرده خود برنامه باز می‌کنه یوقتا ،برای من و خیلیا هم این اتفاق افتاده

مرسی ازجوابتون ولی گیج میشم چرا پیام یک شخصوفقط وامیکنه

برای منم فقط چند مخاطب اینجوریه ،اشکال از برنامه هست خیالت راحت چیزی نیست

خدا ازدهنت بشنوه چندروزه خواب وخوراک ندارم که نکنه هک شده باشم

نه قربونت برم خیلیا هم همین مشکل رو دارن حتی من برای چند مخاطب فقط اینطوریه ،هک نشدی نگران نباش ☺️

ممنون از پاسخگوییت دلم اروم شد

2827
2791
2779
2792