ariaty مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 2437 عنوان بسته اینترنتی چرا جدیدا زود تموم میشه 81 بازدید | 11 پست دیشب هفت گیگ گرفتم امروز تموم شد هبچکاریم نکردم آخه چطور میشه جدیدا زود تموم میشه شمام اینطورید؟ همه چیز درست میشه 1403/12/21 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موشغاله عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 20186 چون اپراتور ها دزد هستن الخصوص ایرانسل کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
کنیزالزهرا عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 633 من پونزده گیگ میگیرم یک هفته ای تموممیشه بابام میگه چیکار میکنی #بیشعوری_ ممنوع
ariaty مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 2437 چون اپراتور ها دزد هستن الخصوص ایرانسل همراه اول خیلی خرابه خدا لعنتشون کنه همه چیز درست میشه
ariaty مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 2437 6 گیگ همراه اول میگیرم کلا دوروز جواب میده میدزدن بابا وگرنه من واقعا هیچ کاری نکردم چطور میشه همه چیز درست میشه
mbjkk عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1978 آره دقیقا من قبلا نت ۶ماهه رو تو ۵ماه تموم می کردم الان تو۲ماهم نمیتونم انگار یه نفر نتم رو میخوره ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
blackk عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 6303 آره خیلی زود تموم میشه من همیشه در حال بسته خریدنم یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️🩹❤️🩹
mbjkk عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1978 آره خیلی زود تموم میشه من همیشه در حال بسته خریدنم فقط تحصیلت😂😂😂 ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
blackk عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 6303 فقط تحصیلت😂😂😂 😂😂 یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️🩹❤️🩹