2789
عنوان

حق یتیم

145 بازدید | 9 پست

تاپیک که رفته بود خانمه به یه بچه یتیم گفته بود مادرش هرزس رو خوندم یاد یه اتفاقی افتادم

یکی از اقوام تو پیری و دم دمای مرگ میاد به فامیلاشون میگه که یه خونه ای که ارث همگی بوده رو من برداشتم واسه خودم، توجیهات الکی هم داشت واسش

دم مرگ میگفت حلالم کنید، حلالیت خواستنش هم فقط به زبون بود، در صورتی که اون ملک هنوز موجود بود و میشد تقسیم کنن

کسی هم نگفت حلال میکنم

بعد چند سال از فوتش مالی که رسید به پسرش از دستشون رفت، در کمال ناباوری یه زندگی عالی با چند تا بچه عروسه مهریه رو گرفت و جدا شد.

اون ملک سهم چند تا بچه یتیم بود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هر چی میخوام قضاوت نکنم و از خدا میترسم ولی بازم جز این چیزی به ذهنم نمیرسهخدا به هممون رحم کنه

دقیقا. منم دلم گرفت.

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

آخه چجوری دلشون میاد حق یتیم رو بخورن.

یکی از اقوام ما هم برای اینکه به واسطه کارش برای پدر مادرش دفترچه بیمه بگیره اینا رو تحت سرپرستی گرفت.، بعد که توی تصادف فوت کرد طبق قانون حقوقش بین پدر مادرش و زن و بچه‌هاش تقسیم کردن😐یه دعوایی خواهر برادراش و پدر مادرش با زنِ طرف راه انداختن که نگو. بخشی از حقوق ماهانه که حق بچه های طرف بود رو میخوردن. 

ده تا خواهر برادر بودن خودتون خرج پدر مادرتون رو میدادین.  اون پسرش که فوت کرده بود فقط برای گرفتن دفترچه واسه پدر مادرش این کارو کرده بود بنده خدا نمیدونست که بعد حق بچه هاش خورده میشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

آخه چجوری دلشون میاد حق یتیم رو بخورن.یکی از اقوام ما هم برای اینکه به واسطه کارش برای پدر مادرش دفت ...

ما هم تو فامیل داشتیم. پدر یه خانواده وقتی بچه ها کوچیکه بودن در حد 2 سال و 4 سال فوت کرد.

پدربزرگ با این که پول زیاد هم داشت هیچ وقت کمک نوه هاش نکرد. 

بعد هم همه جا می‌نشست می‌گفت من از حقوقی که اون ها میگیرن سهم دارم. اون ها حق منو نمی‌دن وکلی پشت سرشون حرف میزد. 

یکی نیست بگه توی پیرمرد به اندازه ای که تا آخر عمرت تو پول غلت بزنی داری. چشمت دنبال چندرغاز پول خون پسرته؟!

یا صاحب صبر🤲🏻