2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3806 بازدید | 67 پست
واقعا لذت میبرم همیشه عکساتو میبینم عزبزمموفق باشی 😘❤️

قربان محبتت دختر

مچکرم ازت همچنین

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گاهی وقتا ب ذوق دیدن عکسایی ک گرفتی ب کاربریت سرمیزنم

خیلی حس آرامش هست تو عکسات

🙃🤗😘😛😂😀😁😆😇🥰😅🤣😂🤩😍🥰😇😊😉🙃🙂😘😗☺️😚😙🥲🥲😋😛🤔🤫🤭🤗🤑😝🤪😜🤐🤨😐😑😶😶‍🌫️😒🤤😪😔😌🤥😮‍💨😬🙄😴😷🤒🤕🤢🤮🤧🥵🥸🥳🤠🤯😵‍💫😵😵🥴🥶😎🤓🧐😕😟🙁☹️😮😯😲😳🥺😦😧😨😰😓😞😣😖😱😭😢😥😩😫🥱😤😡😠🤬😀😃😄😁😆😅🤣😂🤩

گاهی وقتا ب ذوق دیدن عکسایی ک گرفتی ب کاربریت سرمیزنمخیلی حس آرامش هست تو عکسات

قربون شما برم خیلی محبت دارید

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

سلام عزیزم خوبین 

من تاپیک شما در مورد پسوریازیس رو خوندم

خواستم بپرسم شما کامل درمان شدین؟خدایی نکرده برنگشته؟

من اهل بابلسر هستم الان۱۵سالع این مشکل رو دارم الان اومده رو صورتم،اصلا حالم خوب نیست 

عزیزم لطفا جوابم رو بدین

عزیزم پسوریازیس کف سر شما خوب شد من دوسه بود که سرم پوسته پوسته خشک میزد رفتم دکتر گفت پسوریازیسه قرص متوتروکسات و آمپول متیل پردنیزولون داده ماهی یدونه بزنم میترسم اون نباشه اشتباهی بزنم آخه قبل ترش یه دکتر دیگه گفته بود درماتیت سبوریک مقاومه 🥺

من خیلی گشتم بین دوستان تو سایت لیدا اما همشون قطع دسترسی کردن تا بلخره شما رو پیدا کردم

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍