2777
2789
عنوان

وای کیا دستشوییشون توحیاطه🤔😆

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خدا به دادمون برسه تابستون،خشکسالی نشه انشالله که بارون بیاد 

انشاالله.من که انقد از رعدو برق میترسم .دلم هوای صداشو کرده.تو خواب باشم صدای رعدو برق بیاد..ولی چند وقت پیش دزفول بارون اومد..صدای رعدو برق وحشتناک بود جوری که مامانم پیشم بود شوهرم شبکا  بود.از توخواب پرید..ولی بازم دلم هوای بارون کرده.از تابستونمون میترسم.م

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
حق داری واقعا من که توگرما خیلی اذیت میشم تهرانم تابستوناش گرما اومان به اندازه خوزستان

اره دیگه کلا ایران شهراش رفتن سمت گرما.😢

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
مرسی بچه ها که اومدین توتاپیکم😘😘😘😘

خواهش میکنم گلم مرسی از خودت

انشاالله.من که انقد از رعدو برق میترسم .دلم هوای صداشو کرده.تو خواب باشم صدای رعدو برق بیاد..ولی چند ...

صدای بارون خیلی خوبه بخوره روشیشه ..دلم لک زده براصداش خدابفریادمون برسه ویه کرمی کنه

خدایا یهویی شکرت😍😍
صدای بارون خیلی خوبه بخوره روشیشه ..دلم لک زده براصداش خدابفریادمون برسه ویه کرمی کنه

انشاالله😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز