2777
2789
عنوان

یعنی سگ بشی ولی مادر نشی بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 58 پست

من که واقعا مادر شدنو دوس ندارم😫

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عنوان زشتی ..

واقعا متاسفم😢🩷

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

الاهی ک بچت ب سلامت ب دنیا بیاد و زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
افغانیا رو مگه نمیبینی مثل سگای ولگرد یسره درحال توله پس انداختنن

یخدا چقدر مادر بی خیال دیدم ک حتی نگران  این نیستن بچشون شب برمیگرده خونه یا ن چ فیلم هایی تو اینستا ک بچها ول نیکنن تو بیمارستان سطل زباله ووو

یخدا چقدر مادر بی خیال دیدم ک حتی نگران این نیستن بچشون شب برمیگرده خونه یا ن چ فیلم هایی تو اینستا ...

لطفا به اینجور فیلم ها نگاه نکن ذهنت رو از مسائل منفی دور کن به این فکر کن که زبون باز کنه مامان صدات کنه🤩😍😍

سگ ها هم مادر میشن عزیزم و اتفاقا طبق غریزه برای بچه هاشون سنگ تمام میذارن.

و اینکه در این زمینه وسواس فکری داری مربوط به شخصیتت هست. یا اینکه اوایل بارداریته.... همیشه باید اعتدال رو‌نگه داشت.

مادر شدنت رو‌هم تبریک میگم 

استرس شما زیاده عزیزم وگرنه آنقدر خود خوری همه نمیکنن طوری هم نمیشه اینطوری پیش بری مریضی اعصاب میگیری به بچه توی بارداری استرس وارد می‌کنی نمی‌ذاری سیستم اعصابش درست شکل بگیره آروم باش اگر نمیتونی برو پیش مشاور راهکار بهت بده خودتو نابود کنی به نفع بچه ات تموم نمیشه ها اینو کی بهت یاد داده از ما گفتن بود

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃