2777
2789
عنوان

یعنی سگ بشی ولی مادر نشی بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم صبح داشتم به پسرم میگفتم خوش بحالت مادر نیستی.خودم جون ندارم راه برم ولی مجبور شدم پاشم غذا درست ...

این حرفا بدجوری توی ذهن بچه ها می مونه و خودشون رو سربار حس می کنند. من هم خودم در لحظات سختی از این حرفا به بچه هام زدم. ولی باید سعی کنیم نزنیم. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

بعضیا خیلی بیخیالن تو پارک محله ما همیشه چند تا بچه هست که اصلا معلوم نیست خونشون کجاست کل بعد از ظهر تا شب اینجان تابستونا تا ساعت 12شب

دیروز تا کله رفته بودن تو گل و اب تو اون سرما بدون لباس بودن 

اصلا خیلی برام سواله مادرشون کیه اینا

این حرفا بدجوری توی ذهن بچه ها می مونه و خودشون رو سربار حس می کنند. من هم خودم در لحظات سختی از این ...

نه که درد و دل کنم .ولی فکرشو بکن تمام استخونام انگار شکسته و بیحال ببحالم و باردار.شوهرمم ماموریته .

ششمین کاربری 😒

منم صبح داشتم به پسرم میگفتم خوش بحالت مادر نیستی.خودم جون ندارم راه برم ولی مجبور شدم پاشم غذا درست ...

بنظرم میخوابیدی  خیلی خیلی بهتر بود تا این حرف سمی رو به طفلک بگی اونکه گناهی نداره این حس بد رو داری بهش منتقل میکنی 

نه که درد و دل کنم .ولی فکرشو بکن تمام استخونام انگار شکسته و بیحال ببحالم و باردار.شوهرمم ماموریته ...

عزیزم خیلی شرایط سختیه. زندگی با درد و سختی آدمو داغون می کنه. من خودمم الان که دارم برات می نویسم تمام بدنم درد می کنه و مثل اسب باید کار کنم.
فقط دعا می کنم یه ذره هورمون های بارداری بهت مرخصی بدن شده یه چند ساعت احساس بهتری داشته باشی. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

شما خیلی غیر عادی هستی

انقدرام سخت نگیر این همه استرس روی بچه اثر می‌ذاره بعدا ک دنیا هم بیاد خیلی اذیت میشی بچه هم بزرگتر شه ازت فراری میشه،همیشه ی مادر کافی باش،نه ی مادرِ زیادی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

چ قشنگ گفتی بعضیا بچه هاشون رو رها میکنن 

ی کاربری توی نی نی سایت هست ..میگفت من بدبخترین زن عالممم خدا دو تا دختر بهم داده ..بعد میگفت دختره 11 سالموو تا میخوره میزنم..‌پشت بندش چند تا روانی مثل خودش تشویقش میکردن میگفتن هر وقت اعصابت خورد شد کتکشون بزن .....

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد