2777
2789

سلام خوب هستید سه سوال داشتم،میخواستم بپرسم کسی اینجا هست که سابقه خودکشی و اورژانس رفتن داشته باشه ولی فرهنگیان قبول شده باشه؟میدونم که پرونده پزشکی رو چک میکنن و گزینش میکنم ،ممنون میشم واقعاً کمکم کنید دارم از استرس میمیرم ،داغون شدم این چند روزه،تحقیق کردم فهمیدم که اونم بررسی میکنن،قلبم داره میاد تو دهنم کل روح و روانم بهم ریخته،اصلا انگیزه ای برای درس خواندن ندارم

رو این چیزا حساسن اما واسه همه رو چک نمیکنن

شما درستو بخون خدا بزرگه گلم ایشالله موفق میشی

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

رو این چیزا حساسن اما واسه همه رو چک نمیکننشما درستو بخون خدا بزرگه گلم ایشالله موفق میشی

هر جا که نگا کردم میگن چک میشه،کل روح و روانم بهم ریخته ،

همون موقع میکردم الان تو این وضعیت نبودم ،ممنون از دلگرمیتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر جا که نگا کردم میگن چک میشه،کل روح و روانم بهم ریخته ،همون موقع میکردم الان تو این وضعیت نبودم ،م ...

چون تعداد شرکت کننده ها بالا هست فرصت اینو ندارن بخوان انقد جزئی و دقیق چک کنن همه چیو

معمولا از خودتون میپرسن مثلا سابقه این چیزارو که شما هم بخاطر موقعیتتون میتونید دروغ مصلحتی بگید

چون خودمم این روند گزینش و مصاحبه رو طی کردم

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

چون تعداد شرکت کننده ها بالا هست فرصت اینو ندارن بخوان انقد جزئی و دقیق چک کنن همه چیومعمولا از خودت ...

درخواست منو قبول میکنی؟

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨