2777
2789

من با لیوان روحی ک خریدم بدنمو چرب کردم پنبه رو ب الکل آغشته کردم و .. اینا ولی 

اصلا نگرفت 

ده بار تکرار کردم بازم نگرفت 

چیکار کنم بگیره ؟

لطفا اگ کسی میتونه بهم بگه

سلام عزیزم 

لیوان شیشه ای تهیه کن 

ی مقدار آرد را با آب مخلوط کن 

خمیر درست کن

اندازه یک سکه 

خمیر را بر ناحیه مورد نظر قرار بده 

بعد یک نخ کبریت را در داخل خمیر بذار 

گوگرد بالا ته کبریت پایین 

کبریت را روشن کن 

و لیوان را بذار 

روی محل مورد نظر 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

بادکش اگه تا این حد بلد نیستی خودت انجام نده چون بعضی از نقاط بدن نباید بندازی ، ولی اگه می‌دونی کجاها باید لیوان بزاری با سیب زمینی و چوب کبریت راحت تر از پنبه اس اونو امتحان کن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با لیوان شیشه ای انجام می دم ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه.

من یه تیکه مقوای ضخیم کوچولو می ذارم رو اون قسمتی که می خوام بادکش کنم، یه پنبه ی خیلی کوچولو در حد نخود درشت میذارم روش، آتیشش می زنم و همون موقع لیوان رو می ذارم روش، فقط باید مراقب باشی پنبه سر نخوره روی پوست یا مقوا نازک نباشه، من مقوا کارتنی می ذارم.

سلام عزیزم لیوان شیشه ای تهیه کن ی مقدار آرد را با آب مخلوط کن خمیر درست کناندازه یک سکه خمیر را بر ...

ینی با الکل انجام ندم ؟

شرمنده بعد ک خمیر رو ب اندازه سکه درست کردم چیکار کنم ؟

از اینجا ب بعد متوجه نشدم 

بادکش اگه تا این حد بلد نیستی خودت انجام نده چون بعضی از نقاط بدن نباید بندازی ، ولی اگه می‌دونی کجا ...

بله میدونم کجاها باید بزارم بهم گفتن 

شرمنده میشه بگید چجوریه ؟

ینی روی اون پنبه و مقوا لیوان میزارید ؟

آره، به محض اینکه پنبه رو آتیش زدم لیوان رو می ذارم روش، تا پنبه خاموش می شه لیوان پوست رو می کشه بالا، برای همین نباید پنبه رو زیاد بزرگ بذاری

مقوا هم باید از این کارتنی ها باشه که از حرارت آتیش پنبه پوست نسوزه

ینی با الکل انجام ندم ؟شرمنده بعد ک خمیر رو ب اندازه سکه درست کردم چیکار کنم ؟از اینجا ب بعد متوجه ن ...

کجای بدنت درد می کنه 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....