2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 56 پست
😂😂ول کن این حرفارو،فکر لباس باش😆😆

دارم. عروسکی ناناز😁😆💖

👗👠👠💄👒

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
خب اگر جدا هستید باغ تالار بگیر  باغ تالارها معمولا تالار های کوچیک تری دارن

باغ تالارم دیدم اوناهم بزرگن

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باغ تالارم دیدم اوناهم بزرگن

میتونید یه خونه ویلایی هم اجاره کنید 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
کلا 150نفرن؟

اره من فقط خاله و عمه دارم با بچه هاشون فامیلای شوهرمم تبریزن خیلیشون نمیان

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

چجوری 150 تا مهمون دارین؟ خوش به حالتون.منم چند وقت ديگه عروسیمه 800 تا دعوتی داریم ولی بازم ی عالمه فامیل دعوت نکردیم. 

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊
چجوری 150 تا مهمون دارین؟ خوش به حالتون.منم چند وقت ديگه عروسیمه 800 تا دعوتی داریم ولی بازم ی عالمه ...

نه ۱۵۰ تا نه ۸۰۰ تا ۵۰۰ تا خیلی خوبه

وای چه خوبه انقد دعوتیتون کمه. باکلاس تره

میزها رو وسط بچینید خیلی قشنگ میشه

ما که مراسمامون ۱۰۰۰ نفر حتما هستن😒

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
وای چه خوبه انقد دعوتیتون کمه. باکلاس تره میزها رو وسط بچینید خیلی قشنگ میشه ما که مراسمامون ۱۰۰۰ ...

😍😍😍یکم فامیلاتو به من میدیییی؟

😍😍😍یکم فامیلاتو به من میدیییی؟

همشون مال تو. دو دستی تقدیمت میکنم😁

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

ما رسم داریم 3 شب عروسی میگیریم، 3 شب میان میخورن، میریزن، میپاشن،میبرن،  بعدش هم پشتمون کلی حرف میزنن که فلان چیزشون فلان بود.

من که مخالف اينجور مراسم هستم ولی خانواده ها قبول نکردن. 

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊