2777
2789
عنوان

عروسی

761 بازدید | 56 پست

مهمونام کلا شاید ۱۵۰ نفر بشن کوچکترین تالاریم که پیدا کردم خیلی بزرگه تو فیلم عروسیم بد میشه چیکار کنم

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تالارو.کوچیک نکن،ما رو دعوت کن،خیلی هم عاالی😊

از خدامه😍

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
تالارو.کوچیک نکن،ما رو دعوت کن،خیلی هم عاالی😊

فداعت. زدم لایک. بزن لایکو😁🍻💖

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

به مسيول سال بگو ميز و صندلي هاي اضافي رو جمع کنن و وسط سالن به صورت متمرکزتر به تعداد بچينن

منم دو تا جشن داشتم و جشني که توي شهر خودم بود 150 تا مهمون داشتم توي سه تا رديف ميز صندلي هارو برام چيدن خيلي هم فيلمم خوب  شد

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.

اگر مختلطید باغ بگیر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه شاید زیاد شدن

نه من فامیل دارم نه شوهرم