2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 56 پست
خو هموناتون كمن واسه يه عروسي ايراني!!! كلا تالارو فراموش كن

نهههه عمرا

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما یه جا عروسی رفتیم

تعداد مهمونا کم بود و تالار بزرگ

فقط میزهای کنار هم و وسط و سرویس پذیرایی چیده بودن و تو فیلم هم فیلمبردار اصلا باقی سالنو نگرفته بود

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
شاید همونا دوستاشونو اوردن

کسی بدون دعوت نمیاد عروسی که

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
کجا هستید ، اگر تهرانید تالار کوچیک خیلی هست که 

شهریار

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
نه جدا

خب اگر جدا هستید باغ تالار بگیر 

باغ تالارها معمولا تالار های کوچیک تری دارن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم ما یه جا عروسی رفتیم تعداد مهمونا کم بود و تالار بزرگ فقط میزهای کنار هم و وسط و سرویس پذیرا ...

اره ولی خو دوس دارم عروسیم شلوغ باشه 😔

عروس خانم خوشبخت بشی ان شالله

فداتشم😘😘

شهریار

عروسی ما ام همینطور بود ..اگه مهمونا زیاد خش و دور از هم نباشن اصلا مشخص نمیشه بعدم الان دیگه مهمونا خیلی کم تومیکس  هستن  .بیشتر عروس و دومادو عکس باغو اتلیه 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤