2777
2789
عنوان

تاپیک می می نازو خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 24 پست
گآهی با غم غصه دچار ی بیماری هایی مثل سرطان میشیم و راه بازگشتی هم نیست خود شیمی درمانی ضعیفت میکنه

حتی ام اس.سکته ووو

الان سالمیم،از پس زندگی برنمیایم.خودمونو ناقص کنیم که چی بشه؟تهش زنده بمونیم بقیه غرغرکنن که کی خرجمون کنه،کی نگهمون داره؟خب از الان باید جلوی این غم وغصه رو بگیریم دیگه.جوری زندگی کنیم که انگار روز اخره دنیاس

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی ام اس.سکته وووالان سالمیم،از پس زندگی برنمیایم.خودمونو ناقص کنیم که چی بشه؟تهش زنده بمونیم بقیه ...

اره بخدا ولی میدونی گاهی ادمای اطرافت مثلا از خانواده اذییت میکنن خب نمیشه اینارو حذف کرد 

اره بخدا ولی میدونی گاهی ادمای اطرافت مثلا از خانواده اذییت میکنن خب نمیشه اینارو حذف کرد

اون دیگه میشه تسلط بر ذهن.مرتاض های هندی انجام میدن.با یوگا و مدیتیشن هم بدست میاد.هدف هم داشته باشی،ناخوداگاه بقیه چیزا و حرفای مسموم برات کم اهمیت تر میشه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
باید کنترل کنی عزیزم فیلم خوب باشگاه استخر حتی صحبت کردن با ادمایی که دوسشون داری بهت کمک میکنه بیشت ...

ب خدا دیگه خسته شدم فقط خونه بابام آرامش میگیرم یک هفته اونجا بودم حتی قرص هم نمی‌خوردم فشارم نرمال بود ولی زندگی متاهلی همش استرس استرس

ب خدا دیگه خسته شدم فقط خونه بابام آرامش میگیرم یک هفته اونجا بودم حتی قرص هم نمی‌خوردم فشارم نرمال ...

مشاور پس بگیر راجع به مشکلات زندگیت بهش بگو 

حتی صحبت هم خوبه خالی میشی بعدش راهکار میده 

ولی قبلش پرس و جو کن مشاور خوبی باشه