2777
2789

بچه ها خانوادم همه از هم متنفرن چشم دیدن همو ندارن، به هم فحش میدن همو مسخره میکنن، خودم تا یه حرفی میزنم مسخرم میکنن ادای عاقلا رو در میارن و منو احمق فرض میکنن، که دیگه پیش خودم گفتم دیگه اصلا باهاشون حرف نمیزنم .

وضع مالی بشدت بدی هم داریم نه خونه داریم نه ماشین ومستاجریم و وسیله خونه هم خیلی چیزا رو نداریم شاید باورتون نشه تلویزیون هم نداریم و بقیه وسایل مال ۳۰ سال پیشن

بابامم فقط بلده بقیه رو مسخره کنه و همش میگه ندارم ندارم، با مامانم سالهاست قهرن و متنفرن از هم 

کلا طلسممون کردن

خیلی ناراحتم چقدر بدبختم

خودمم حوصله هیچیو ندارم یه آزمون استخدامی هست که اگه قبول بشم حداقل یه پول دستم میاد و میرم سرکار ولی هرروز میگذره و هیچی نمیخونم اعصابم نمیکشه

هیچوقت هم ازدواج نمیکنم باید تااخر عمر همینجوری سر کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تو از هر کسی بیشتر باید انگیزه‌ی تغییر داشته باشی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

چجوری فرار کنم

با کارکردنت بامستقل شدنت باپولدارشدنت 

وقتی پول داشته باشی میتونی همین جاهایی ک دانشجوها هستن چیه اسمش اینجور جاها اجاره کمی بدی همونجا بخوابی  

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ماهم تو سختی بودیم خیلی سخت ولی درس خوندیم رفتیم سرکار.... تلاش کن

شغلتون چیه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من شنیدم به بچه مدرسه ای ها قرص میدن بتونن درس بخونن بپرس بیین چجوریه داستانش

از چاله خودشو در بیاره بندازه تو چاه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴