2777
2789

آهنگ گذاشتم یکم خودمو تکون دادم یکم حالم عوض شه نشد انگار یه چیزی رو دلم سنگینی میکنه 

قرآن گذاشتم حالم خوب بشه نشد نمی‌دونم چرا آنقدر قلبم گرفته تازه بغضمم گرفته وای نمی‌دونم چمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عین حال من پانیک شدم پراز ترس و استرسم

واقعاً 

من قرص ضد استرس وافسردگی واینا میخورم

الان حالم یجوریه به ظاهر خونسرد وارومم هم حس میکنم حالم خوبه هم قلبم عجیب گرفته نمیدونم‌چمه دیونه شدم🤕🤕🤕

دارم سکته میکنم از تنهایی ترس استرس نشدن

بیخیال منم پارسال چقدر استرس قبول نشدن توی کنکور کشیدم آخرش استرس کار دستم داد نه قبول شدم 

و سلامتیمو هم از دست دادم امسال هزارتا بیماری گرفتم علاوه بر اون معدم هم از استرس زیاد عصبی شده و تا 2.3سال باید قرص مصرف کنم

لطفاً مواظب خودت باش سلامتیت مهمتره 

من مثل شما چهار تا قرص میخورم در روز برا اظطراب و وسواس فکری و ... ولی بازم حالم یجوریه

🥺انگار خودمو چش زدم 

دیروز به مامانم میگفتم خداروشکر حالم بهتر شده با این قرصا ولی از دیشب باز حالم بد شده تا حالا همچنین حالی تجربه نکردم فقط یه بغض عجیبی توی گلومه هعی

🥺انگار خودمو چش زدم دیروز به مامانم میگفتم خداروشکر حالم بهتر شده با این قرصا ولی از دیشب باز حالم ...

اتفاقاً به خاطر قرصا هست این حالت ، نمیزارن فکر کنی ذهنتو داره کنترل می‌کنه که فکر نکنی بعد چون میدونی یه مشکلی داری میخوای راجبش فکر کنی ولی قرصا نمیزارن نتیجه اش میشه یه حالت بی قراری که خودتم نمیدونی چته 

اتفاقاً به خاطر قرصا هست این حالت ، نمیزارن فکر کنی ذهنتو داره کنترل می‌کنه که فکر نکنی بعد چون میدو ...

وای قربون دهنت دقیقاً حالمو توصیف کردی 

تازه فهمیدم چمه