2777
2789
عنوان

برادر شوهرم و بچه اش

473 بازدید | 24 پست

برادر شوهرم طلاق گرفت بعد گفت بچه مو میگیرم اینقدر گفتم نگیر نمیتونه نگهداری قبول نکرد بچه رو با قانون گرفت الان بچه رو یک ساعت نمیتونه نگهداری کنه بچه همش تخم مرغ میداد داره کم میاره گذاشته پیش من خسته شدم به شوهرم میگم بياد بچه رو ببر میگه اون نمیتونه بچه رو یک ساعت نگهداری کنه دیشب تا صبح بیدار بوده روش فشار آمده آورد پیش ما چکار کنم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

چند سالشه ؟ طفلی اون بچه چه عذابی می‌کشه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه ؟ طفلی اون بچه چه عذابی می‌کشه

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

5

ایکاش برگردونن به مادرش 

چقد ناراحت شدم واقعا 

یه بچه پنج ساله الان باید جای مادرش باشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ایکاش برگردونن به مادرش چقد ناراحت شدم واقعا یه بچه پنج ساله الان باید جای مادرش باشه

نمیتونه نگهدار غلط کرد گرفت دیشب تا صبح لالایی میکرد اینقدر روش فشار امده بود 

اصلا نگه ندارین تا مجبور بشه بده به مادربچه پنج ساله رو ک قانون میده به مادر چرا نداده

شکایت و مدرک داشته تونست گرفت