2777
2789
عنوان

خانومایی که روتین پوستی دارید

168 بازدید | 21 پست

آبرسان ایرانی خوب و باکیفیت باشه

قبلا کامان کاسه ای قرمزشو داشتم

بعد سبزشو گرفتم

بعد مارک لیمپیو خریدم

سرم آبرسان گارنیر

کرم آبی درمالیفت

الانم ویتالیر دارم

از هیچکدومشون راضی نیستم و نبودم

نگاه به نام کاربریم نکنید از سال ۹۸ مخاطب خاموش بودم.از همون سال ۹۸ نی نی سایت رفیق شفیقم بودتابه الان. سال ۹۴ تا ۹۸ بهترین سال های زندگیم بودند؛ روزهای خوب و خوش نوجوانی🩷 اولین عشقم آش دوغ🤤😋دومی قورمه سبزی سومیش ماکارونی سالاد ماکارونی کوکومامارونی😐😅ودرآخر پیتذا🍕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاسه ای پرایم رو امتحان کن مخصوص پوست چربه

تعریفشو شنیدم

نگاه به نام کاربریم نکنید از سال ۹۸ مخاطب خاموش بودم.از همون سال ۹۸ نی نی سایت رفیق شفیقم بودتابه الان. سال ۹۴ تا ۹۸ بهترین سال های زندگیم بودند؛ روزهای خوب و خوش نوجوانی🩷 اولین عشقم آش دوغ🤤😋دومی قورمه سبزی سومیش ماکارونی سالاد ماکارونی کوکومامارونی😐😅ودرآخر پیتذا🍕

به مرطوب کننده خوب بخر از همشون بهتره خودم کیو وی میزنم اگه بتونی اصلش و پیدا کنی عالیه

مرطوب کننده آبرسانی نمیکنه فقط یه لایه محافظ رو پوست میکشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

تعریفشو شنیدم

بین ایرانیا از همه بهتره

برایت مکس هم تعریفش رو شنیدم میخوام امتحانش کنم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ژیناژن سیمپل عالین

قصد دارم سیمپل و بخرم امتحان کنم ولی میگن درحد ویتالیر هست.

قصد دارم سیمپل و بخرم امتحان کنم ولی میگن درحد ویتالیر هست.

سیمپل بیشتر مرطوب کنندس