2777
2789

خیانت کرده و یه بچه یه ماهه داریم، هر روز زنگ و پیام میداد که برگرد ولی حرفی از این چیزا نمیزد، الان پیام داده نصف خونه رو میزنم به نامت

اصلا اصلااااا دلم باهاش نیس دیگه، حالت تهوع میگیرم ازش، تنها چیزی که باعث میشه به پیشنهادش یکم فک کنم بچمه

یه فکری به سرم زده، میگم برگردم ولی نزارم هیچ وقت باهام رابطه اینا داشته باشه، به عنوان همخونه زندگی کنیم که پسرم یه مقدار رنج کمتری بکشه، این بهتر نیس؟ 🥲

نه 

جدا شو اگر میخوای این تصمیم هارو بگیری 

بچه از اولش پدرش رو نبینه خیلی بهتر هست تا با دوتا روح زندگی کنه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم واقعا یه نظر خودمم همینه

بچه رو تو فضایی که اشتباه هست،نذار 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مهریه داری؟

آره ۶٠٠تا سکه

ولی میخام بجاش حضانت کامل بچه رو بگیرم چون خودم میتونم شاغل شم و خونه هم پدرم جور کنه برام

ولی مشکل اینه نه طلاق میده نه حضانت، میگه یه درصدم فکرشو نکن🤦🏼‍♀️😓

وقتی بی مهری و نبود محبت باشه رو بچه تاثیر میذاره جنگ و دعوا هم زیاد میشه

نمیخام جنگی داشته باشم باهاش، هرکس سرش تو کار خودش باشه، از هرجام دلش میخاد خودشو تامین کنه، دخالتنمیکنم و مهم نیس