2777
2789
عنوان

من با همسرم سه ماهه قهرم

632 بازدید | 38 پست

نمی تونم ببخشم نمی تونم الکی باهاش به خاطر بچه خوب باشم نمی تونم بی تفاوت باشم خوب که میشم بیشتر سواستفاده می کنه و اصلا پی گیر کارنیست دم عیدی کل سیستمم رو به هم ریخته

چطوری تحمل کردی

دعوا سر چی بوده؟؟ 

چشم تو چشم میشید عکس العملتون چیه 😐😐

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر نیست بشین عاقل و بالغ رفع مشکل کنید قهر که چیزی حل نمیشه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

جدی میگم

یا جدا شو 

یا حلش کنید جدی و اوکی شید

اون بچه گناه داره نابود میشه

من بزرگ شدم تو دعوا و این چیزا ولی انقدر اثراتش روم مونده ک هنوز گریه میکنم بخاطرش روانم بهم ریختس نکنید تروخدا (::

یعنی اقایونی ک اینجور رفتارها اشتباهی دارن شما خانما کوتاه نیاین در مقابل اینجور رفتارها اشتباه وسمی بهشون میگن ، یا اگه گذشت کردین باید منتظر سختی های بیشترش باشین یکسری خانما با گذشت کردن ومعرفت گذاشتن باعث شدن پروو تر بشن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

جدی میگمیا جدا شو یا حلش کنید جدی و اوکی شیداون بچه گناه داره نابود میشهمن بزرگ شدم تو دعوا و این چی ...

بچم پرخاشگر شده از دستمون خسته شده... من فکر جدایی هستم خانوادم نمیزارن

یعنی اقایونی ک اینجور رفتارها اشتباهی دارن شما خانما کوتاه نیاین در مقابل اینجور رفتارها اشتباه وسمی ...

چی بگم والا منو روانه ی بیمارستانا کرده... اخلاق صفر... محبت کردن زبانی که اصلا نداره فقط نیش و کنایه... با فامیل خودم مثلا خواهر و برادرام دشمنه

چقدر زندگیاتونو سخت میگیرین باورتون میشه سال ۴۰۳ رفت و تموم شد و دیگ۶ بر نمیگرده صد سال دیگه باز سال ...

چیکار کنم کمکم کنبد از این حالت دربیام کینه ای که تو دلمه بیرون بریزم