2777
2789
عنوان

من با همسرم سه ماهه قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 38 پست
همیشه میگم ما انسان کامل نیستیم زنها جزیی نگر و مردها کلی نگرن سعی میکنم کوچکترین مسائل رو برای بچم ...

خیلی قشنگ صحبت می کنی حرفات آرومم می کنه... کاش خواهرم به من این حرفا رو می زد نه اینکه تحقیرم می کردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونمچی بگم که بهتر بشیاما تصور کن که طلاق گرفتی و پسرتم با خودت بردی خب زندگی گل و بلبل نیست و شر ...

خیلی کله شقه اصلا حرف حالیش نیست به بزرگترها احترام قائل نیست براش آبرو. مهم نیس

خیلی قشنگ صحبت می کنی حرفات آرومم می کنه... کاش خواهرم به من این حرفا رو می زد نه اینکه تحقیرم می کر ...

اگر خواستی باهات حرف میزنم اول تلاشتو برا زندگیت کنه تلاشتم تغیر رویه است نه اینکه یکماه تغیر کنی توقع معجزه داشته باشی نه حداقل یکسال اگر دیدی شوهرت همرا شد خداروشکر اگر نه بعد نهایت میگی من تلاشمو کردم و فکر دیگه میکنی به زندگیت سرسامون بده بخاطر خودت و بچت همسرت هم راهی میشه اونم بچتونو دوست داره الان دلسرده از زندگی برا همین که اونم اهمیت نمیده و حق بدین به اونم 

خداخیرت بده به حرفات حتما فکر می کنم

ببین مگه کل زندگی ما یعنی شوهر که اگه خوب باشه حالمون خوبه بد باشه افسرده شیم 

هزار تا کار میشه کرد برای روحیه خودت انجام بدی باشگاه بری استخر پیاده روی با پسرت برید بیرون یه دور بزنید هر روز و... 

نمیدونم مذهبی هستی یا نه اما من کاری که سه چهارساله انجام میدم اینه که میرم مسجد محل و عضو گروه فرهنگیو بسیج  هستم ببین هم دوستای خوبی پیدا کردم هم کار هایی که اون جا برای مناسبت ها یا این شبا برنامه افطاری و...انجام میدن خیلی خیلی تو روحیم تاثیر داره و اینکه دخترم هم که تو سن بلوغ هست با علاقه اونجا میاد  

نمیدونم چم شده چرا دیگه کنترل رفتارمو ندارم واقعا عقلمو ازدست دادم پرخاشگر شدم ایمانم رو ازدست دادم ...

باید مدیریت کنی اول باید خودتو کنترل کنی .باید صبوری کنی خواهر .درسته میدونم بعصی وقتا حرفا و واکنش اشتباه قراره ببینی ولی سعی کن ترش نکنی .اعصابتو مدیریت کن بتونی حرفتو ثابت کنی 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟