2777
آه اومدی 😃 دمت گرم 💫مچکرم 👏👏 خوشم اومد که حواست به همه چی هست ،خودمم همیشه رو این مسائل دقت میکن ...

چیکار کنم، نمیتونم برم، بچه ی خوبی هستی، از اول حواسم بود، دیدم همیشه اشتباه مینویسی برا همین پرسیدم، عجب از دست این کیبوردها، خوب پس اشکالی نداره😉😉😁😁

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

چیکار کنم، نمیتونم برم، بچه ی خوبی هستی، از اول حواسم بود، دیدم همیشه اشتباه مینویسی برا همین پرسیدم ...

مرسی 🥹 فیلم باز ذوق کرد 😍🤣🤣

عجبببببببب حدص میزنم تیکه سنگینی بود 🤣🤣🤣🤣🤣

سخته ، نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی 🥹 فیلم باز ذوق کرد 😍🤣🤣عجبببببببب حدص میزنم تیکه سنگینی بود 🤣🤣🤣🤣🤣

ایندفعه کیبوردت لج کرد حدث و نوشت حدص😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

اهووووووم لامصب همیشه اضیتم می‌کنه 🙁🥲🤣🤣🤣🤣🤣حوصله ام سر رفته .....هووووووف

ای بدجنس، الان دائم اشتباه مینویسی منو سر کار بذاری، ازیت شد اضیت😂😂😂😂😂😂😂

اهووووووم لامصب همیشه اضیتم می‌کنه 🙁🥲🤣🤣🤣🤣🤣حوصله ام سر رفته .....هووووووف

ای بابا گفتم زیرش رو کم کن دیگه سر نمیره، بیمزه هم خودتی😁😁😁😂😂😂😂😂😉😉

نه کیبورد باهات لج کرده 😞🤣🤣🤣🤣🤣🤣آخییییییی🥹😂

چه کیبورد بد جنسی داری چیکار به من داره🥹🥹😂😂😂😂😂

نمیپزه اینجوری 🫤😞از همین بی مزه ها بگو یکم دلمون واشه 😂

اتفاقا زیرش کم باشه جا میفته، خوبم میپزه خیالت راحت😂😂😂😂😂

نمی‌دونم والا حتما ازت خوشش اومده دیگه 🤨😂😂😂🤣🤣بهش سپردم که دیگه درست تایپ کنه 😂

اگه خوشش اومده بود که اینجوری نمیکرد، اره بهش تذکر بده، افرین😂😂😂😂😂