2777
پس چیکار میکرد.....؟😂 خدا کنه حرفمو گوش کنه تذکر رو دادم 🤧😂

درست مینوشت، منو اضیت نمیکرد، تو بهش بگو از اونجائی که دوستت داره گوش میده😂😂😂😉😉

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

درست مینوشت، منو اضیت نمیکرد، تو بهش بگو از اونجائی که دوستت داره گوش میده😂😂😂😉😉

گفتش که دیگه تورو ازیت نمیکنه 😕😂😂 بهم قول داد 

الان همه چی روبه راهه ؟😂

سخته ، نه ؟

گفتش که دیگه تورو ازیت نمیکنه 😕😂😂 بهم قول داد الان همه چی روبه راهه ؟😂

عههه دستت درد نکنه که پا در میونی کردی، اره اره حله، ولی خوب هنوز ته مونده ی بدجنسی داره 😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

چیز خاصی نشده 😕 یکم سر در گمم

سرت گم شده ای بابا😂😂😂😂😂😂

خوب حالا توضیح بده چرا سرت گم شده؟؟ 

چرا نمیدونی باید چیکار کنی؟؟ 

عههه دستت درد نکنه که پا در میونی کردی، اره اره حله، ولی خوب هنوز ته مونده ی بدجنسی داره 😂😂😂😂

خواهش میکنم 🙏 😂 

نداره هاااااا 🙁 

می‌دونم که نداره ،فقط نحوی بیانش ضعیفه 🤣 🖐️ 

سخته ، نه ؟

سرت گم شده ای بابا😂😂😂😂😂😂خوب حالا توضیح بده چرا سرت گم شده؟؟ چرا نمیدونی باید چیکار کنی؟؟

خدایااااااا 🤣🤣🤣🤣

یهو گم شد دیگه 🤧😂 لعنتی ازم فرار می‌کنه 

تازگیا اینجوری شدم ،چند وقتی شده 

حال و حوصله هیچی رو ندارم 

سخته ، نه ؟

خواهش میکنم 🙏 😂 نداره هاااااا 🙁 می‌دونم که نداره ،فقط نحوی بیانش ضعیفه 🤣 🖐️

چی بگم والا😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایااااااا 🤣🤣🤣🤣یهو گم شد دیگه 🤧😂 لعنتی ازم فرار می‌کنه تازگیا اینجوری شدم ،چند وقتی شده حال و ...

عجب سری داری، این از کیبوردت، این از سرت، بزن تو سرش دیگه فرار نکنه😂😂😂😂

شاد باش، دنیا اونقدر زود گذره که ارزش نداره با غم و بیحوصلگی بگذرونی، هنوزم که اول راهی، باید خودت بخوای که شادمان باشی، دنیا و ادماش رو به هیچ جات نگیر😍😍😍😍

عجب سری داری، این از کیبوردت، این از سرت، بزن تو سرش دیگه فرار نکنه😂😂😂😂شاد باش، دنیا اونقدر زود ...

واییییی دمت گرم 👏 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 میزنمش 

همین نصیحت های تو زندگیمو عوض کرد دمت گرم ،😅😂💐خدایی اینجوری نصیحت کردن تاثیرش بیشتره 😂 

سخته ، نه ؟