2777

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من بیشتر 😍😅😅 حداقل امشب تهش خوب بود 😂 👌

عالی بود، من وقتی باهات حرف میزنم، بشدت شاد میشم، الان برو بخواب، خیلی دوستت دارم😍😍😍

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

عالی بود، من وقتی باهات حرف میزنم، بشدت شاد میشم، الان برو بخواب، خیلی دوستت دارم😍😍😍

اگه اینطوریه که میگی واقعا خوشحالم 😊

تهش دارک شد که 😂 من چیزی بگم نی نی یار تعارف ندارع لعنتی تعلیقم می‌کنه 😞🤣🤣

🌻🌻🌻💌

سخته ، نه ؟

اگه اینطوریه که میگی واقعا خوشحالم 😊تهش دارک شد که 😂 من چیزی بگم نی نی یار تعارف ندارع لعنتی تعلیق ...

نه، تو چیزی نگو، من فقط میگم، البته اگه برام گزارش نزنن😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍😍

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

نه، تو چیزی نگو، من فقط میگم، البته اگه برام گزارش نزنن😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍😍

صداشو در نیار بزار نفهمه ان 🤦😂😂🤣

خلاصه دمت گرم 😉😂

به قول امام خمینی بنده ورزشکار نیستم ولی ورزشکاران را دوست دارم 🥹🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سخته ، نه ؟

صداشو در نیار بزار نفهمه ان 🤦😂😂🤣خلاصه دمت گرم 😉😂به قول امام خمینی بنده ورزشکار نیستم ولی ورزشک ...

عجب کلکی هستیا، افرین افرین😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دیگه برو بخواب، دیر وقته، دلم نمیاد بیخوابی بکشی😍😍😍😉😉🙂🙂🙂

خوابیدم 🙏😊🌻🌻🌻🌻

خواب خوش، من زیاد نخوابیدم الان هم سر کارم خوابم میاد😂😂😂😂😂🥱🥱🥱🥱🥱

خوابیدم 🙏😊🌻🌻🌻🌻

هییییییی من رفتم 🥹🥹🥹🥹

دیگه رنگ پیامهای منو نمیبینی 

البته تا چند ساعت دیگه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هییییییی من رفتم 🥹🥹🥹🥹دیگه رنگ پیامهای منو نمیبینی البته تا چند ساعت دیگه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نروووووو 😞😞😂😂😂😂

منم میرم تا چند ساعت دیگه ✌️😂😂

سخته ، نه ؟

نروووووو 😞😞😂😂😂😂منم میرم تا چند ساعت دیگه ✌️😂😂

اینجا پیام دادم اخه اونجا رصدم میکنن، چند تا غلط املائی ازت بگیرم

حدس درسته نه حدث

اذیت درسته نه ازیت

از عمد اشتباه تایپ میکنی یا سهوا؟؟؟ 

اینجا پیام دادم اخه اونجا رصدم میکنن، چند تا غلط املائی ازت بگیرمحدس درسته نه حدثاذیت درسته نه ازیتا ...

آه اومدی 😃 دمت گرم 💫

مچکرم 👏👏 خوشم اومد که حواست به همه چی هست ،

خودمم همیشه رو این مسائل دقت میکنم 

ببین من درست تایپ میکنم لامصب این کیبورد لعنتی خودش کلمات رو عوض می‌کنه 😂 🫤 حالا بعضی وقتا کلمات رو به کلمات بد و ناهنجار تغییر میده 🤦🤣 خیلی باید حواسم باشه

سخته ، نه ؟