2777
2789

من سر ی کاری رفتم منشی یالن زیبایی ماهی ۳تومن بعد الان گفتم میخوام ی ساعت زودتر برم کار دارم،به داد بیدادمنم ریموت مغازشو گذاشتم اومدم هی زنگ میزنه به من بابا مامانم میگه سفته هایی که دادن میزارم اجرا میدونین دخترون یک سر میره بیرون از سالن و....بابام حالا میگه کجا میری بعد من همین امروز و دو هفته پیش ی ساعا زودتر رفتم اونم مامانم مشکل داشت،میگه میرم سفته هارو میذارم اجرا میگم تلویزیونم سوخته کولرم سوخته تقصیر دخترته

بنظرتون میشه سفته گذاشت اجرا؟ تو عمرم این طور ادمی ندیدم دوست دارم برم تیکه تیکش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلویزیون در به داغون ش پول نداره عوض کنه میگه تو سوزوندی🤣🤣💔

اره توروخدا دیدی؟یعنی میگم فردا با دوستام بریم سالنش تیکه تیکش کنم ی طوری حرف میرنه انگار من هرزه ای چیزیم بعد تا حالا عیچ کاری نکردم

اره چون سفته رو برای همچبن چیزی میگرن که وسط کار نزاری بری . توم نزدیک عید گفتی دیگه نمیام؟ معلوم لج میکنه 

بنظرم خودت تو دردسر ننداز برو باهاش صحبت کن این چند روز تا عیدم برو و بگو اگهی بزاره منشی جدید بگیره بعد عید سفته هات بگیر

اره چون سفته رو برای همچبن چیزی میگرن که وسط کار نزاری بری . توم نزدیک عید گفتی دیگه نمیام؟ معلوم لج ...

تو که نمیدونی چقدر حرف زشت بهم زد البته بابامم شستش زنیکه اشغالو 

اره توروخدا دیدی؟یعنی میگم فردا با دوستام بریم سالنش تیکه تیکش کنم ی طوری حرف میرنه انگار من هرزه ای ...

من فکرنمیکنم بره سفته اجرا بزاره زر مفت میزنه سفته رو واسه ضمانت شروع کار میدی هر موقع خواستی از کار در بیای سفته رو تحویل میگیری داره تو رو الکی میترسونه که نری از سر این کار میدونه هیچکس دیگه ای حاضر نیست بیاد 

آره میتون شب عیدی نباید دستشو بزاری تو پوست گردو قانونن میتون ازت شکایت کن

میگه تو سالنمو هی میزاری میری بی اجازه فیلم دوربینارو دارم چع کارا که نمیکنی نشون پدر مادرت میدم حالت جا بیاد

بعد منی که کل اون تایم فقط ی گوشه میشنم فیلم میبینم این بنظرت موندن داشت

میگه تو سالنمو هی میزاری میری بی اجازه فیلم دوربینارو دارم چع کارا که نمیکنی نشون پدر مادرت میدم حال ...

نه ولی اگر اجازه نداده بیای نباید میومدی برو تا آخر قرار داد سفته هارو بگیر بیا بیرون