2789

شاغلی خودتون؟اگرنه شوهرت ماهیانه چقدرمیده؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخر هر ماه هر چی تو حسابتون مونده بریزید تو ی حساب دیگه بهش دست نزنید تا جمع شه ی پس اندازی میشه برا خودش

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

من یه پس انداز داشتم واسه اینکه کارتام لو رفته بود  پسش شوهرم(واسه مجردیه) دادم به برادرم  بهم سود میده معمولا هرچی بگیرم تهش کمم بمونه نگه میدارم   بعد واسه این خرج نکنم تراول میکنم   نگه میدارم قرعه کشی خونگی هم میزارم تو مجردیمم طلا زیاد خریدم ریزه ریزه  بردم درشت کردم  

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

بیمه عمر یا گنجینه سپهر بانک صادرات یا سکه یا وام خونگی

من هم وام خونگی دارم هم حسا گنجینه سپهر هم اینکه آخر ماه هر چی موند میریزم یه حساب دیگه قدر یه ربع یا نیم سکه شد میرم یکی میخرم شوهر پولداری هم ندارم همه اش یک نیم حقوقشه که به منم ماهی 350 میده 

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
حساب گنجینه صادرات چقد سود میده کلا چجوره؟

مثل بیمه عمر میمونه فقط بیمه حوادث اینا نداره قبلا نا خیلی خوب بود ماه به ماه یه پولی میرختی بر حسب اینکه چندسال پولت بمونه سود میداد ولی الان فکر کنم همون پانزده درصد میده توی نت جستجو کن بیمه عمرکارافرین هم خوبه هر دو اینها مثل این میمونه که پولاتو توی خونه خرد خرد جمع میکنی بعد ده سال شد بیست تومن خب ده سال دیگه این بیست تومن ارزش نداره ولی اگه توی بانک یا بیمه ذخیره کنی اینا مبلغی میدن که اون موقعه بخ اندازه بیست تومن الان سود داره اگه بیمه تکمیلی دارین باتک بهتره اگه نه بیمه عمر بهتر چون بعضی از بیماریها و حوادث هم شامل میشه

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش