2777
2789
بله چی گفته بود

متنش رو کپی میکنم براتون♥️

صیحه آسمانی که از نشانه های حتمیه طبق روایات شب ۲۳ ماه رمضون شنیده میشه

ای کاش متوجه بودیم که با ظهور امام زمان تمام تمام تمام مشکلاااات خودمون و دنیا و همه چیز حل میشه

اونوقت از ته دل برای ظهور دعا میکردیم 

دعا کنین ماه رمضون امسال اتفاق بیفته  

خانما شمام حس میکنین ظهور نزدیکه؟ مخصوصا با اتفاقاتی که سوریه داره اتفاق میفته و سفیانی و....

جبرئیل امام زمان رو به جهانیان معرفی میکنه 

هر کس با زبان خودش این صدا رو میشنوه 

از نشانه های حتمیه 

البته همون لحظه ندای زمینی هم شنیده میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دجال یک چشم احتمالا همین گوشیمون هست 

چون میکفتن یه اهنگی میزنه و همه دنبالش میرن الانم دقیقا گوشی وسیله تک جشمی هست که هر صدایی میده مردم دنباله روعه اون هستن و زیاد از عقلشون استفاده نمیکنن

سفیانی هم مرد سرخ رو گویا هست از صحرای یابس خارج میشه انکار مرز اردن و سوریه 

من امروز درباره ستاره طارق مطالعه کردم یک مقاله هم خوندم عالی بودطارق ستاره کوبنده که در قرآن آمده ه ...

صداش؟😂 چه صدایی میشه یکم درموردش بگید ازکجا شنیدید 

متنش رو کپی میکنم براتون♥️صیحه آسمانی که از نشانه های حتمیه طبق روایات شب ۲۳ ماه رمضون شنیده میشهای ...

اینجا هیچکس منتظر نیست🥲

من یه تاپیک زدم انقدر فوحشم دادن قشنگ دستم اومد میگن کسی منتظر نیست یعنی چی

من میدونم ادعا داره از نسل ائمه است ولی از نسل ابوسفیان است.از وادی یابس در اردن خروج میکنه.به سوریه ...

ساقیت کیه؟🤣

اونوقت اینا کاری به استرالیا و اروپا و آمریکا ندارن 😅

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

سفیانی همون هست که یک سال قبل ظهور میاد سوریه و عراق رومی گیره،میگن اون قدر شیعه می کشه که خون می جوشه،بچه‌های کوچک که اسم ائمه دارن در روغن داغ میندازه و کلی جنایت می کنه .از محلی در اردن میاد .آخر سر میاد سمت ایران که لشکر شعیب بن صالح با لباس سفید (نیرو دریایی ارتش رنگ لباسش سفیده و این خیلی جالبه در حدیث  این اومده که لباسشون سفیده )شکستش میدن .و با امام زمان متحد میشن اونجا و سایر لشکر های شیخ خراسانی هم متحد میشن با امام زمان اونجا و در نهایت خود سفیانی رو هم به درک میفرسن و قدس رو آزاد می کنند و به امامت امام زمان اونجا نماز می خونن

من میدونم ادعا داره از نسل ائمه است ولی از نسل ابوسفیان است.از وادی یابس در اردن خروج میکنه.به سوریه ...

پ تو قرآن گفته نسل دشمنان  پیغمبر 

مقطوع النسلن

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
اینجا هیچکس منتظر نیست🥲من یه تاپیک زدم انقدر فوحشم دادن قشنگ دستم اومد میگن کسی منتظر نیست یعنی چی

متوجه حقیقت نشدن دیگ متاسفانه فضای مجازی و کم کاری مسئولین خیلی دخیله تو این موضوع 

دجال یک چشم احتمالا همین گوشیمون هست چون میکفتن یه اهنگی میزنه و همه دنبالش میرن الانم دقیقا گوشی وس ...

پس چرا از دجال پیروی و استفاده میکنی؟

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........