2777
2789
اینجا هیچکس منتظر نیست🥲من یه تاپیک زدم انقدر فوحشم دادن قشنگ دستم اومد میگن کسی منتظر نیست یعنی چی

من خودمم آدم مذهبی نیستم و شاید یکی ببینتم فکر کنه به هیچی اعتقاد ندارم 

ولی به شدت امام زمان و ائمه رو دوست دارم و از ته دلم همیشه دعای ظهور رو میخونم 🥲♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم بنظرتون ترامپ نیست ؟

دجال هر زمانه متفاوت هست .دجال به معنای چیزی که تک بعدی هست و باعث انحراف میشه .به نظر من با توجه به این که آخرین دجال یک چشم داره و چشمش سرخه و تعاریف و تفسیر های دیگه اینستاگرام می تونه دجال باشه 

سفیانی همون هست که یک سال قبل ظهور میاد سوریه و عراق رومی گیره،میگن اون قدر شیعه می کشه که خون می جو ...

ممنونم خیلی کامل بود میگن بخاطر خون هایی که ریخته شده  خیلی تز جریانات رو تغییر داده و سفیانی نمیتونه خیلی کارهایی رو بکنه 

صداش؟😂 چه صدایی میشه یکم درموردش بگید ازکجا شنیدید

بله تو گوگل سرچ کن خواهش میکنم نخند این ستاره را از دور رصد کردن 

چون دوره آخروالزمانه 

و عیچ کدوم خبر نداریم

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
ایران چی میشه؟

والا اونجور که از روایات برمیاد ایران در نزدیکی ظهور خودش اوضاع درستی نداره و درگیر جنگ داخلی هست

چون روایت داریم پرچمی برای سعید شوشی در اهواز بلند میشه

قریشی سیستانی قیام میکنه

حسنی گیلانی قیام میکنه

مروزی(اهل مرو) قیام میکنه

وقتی این همه قیام هست حتما جنگ داخلی هست دیگه!

این برداشت منه شاید درست نباشه!

ایران چی میشه؟

یکی از انرژی خوان های معروف توی اینستا گفته بود ایران تا یکماه دیگه وضعیتش تغییر میکنه حالا نمیدونم از چه نظر 

چند ماه پیش هم در مورد چند نفر از اعضای سیاسی گفت که شهید میشن که دقیقا همین شد...

بله تو گوگل سرچ کن خواهش میکنم نخند این ستاره را از دور رصد کردن چون دوره آخروالزمانه و عیچ کدوم خبر ...

ممنونم نه خندم برا مسخره نبود برام جای تعجب بود بله درسته🙏

پ تو قرآن گفته نسل دشمنان پیغمبر مقطوع النسلن

درسته در ظاهر مقطوع النسل شدن و قرآن هم به همین اشاره کرده ولی در واقع یه کسی می تونه از نسل امام باشه ولی سفیانی و دشمن دین باشه مثل جعفر کذاب که پسر امام هادی بود .یه کسی هم مثل محمد بن ابی بکر از نسل خلیفه ای بود که امامت امام علی رو غصب کرد ولی شیعه ی امام علی شد و خود امام علی می فرماید بهش بگید محمد بن علی یعنی از نظر معنوی امام علی پدرشع 

بله تو گوگل سرچ کن خواهش میکنم نخند این ستاره را از دور رصد کردن چون دوره آخروالزمانه و عیچ کدوم خبر ...

اینجا هرچی میگی سرچ کن تحقیق کن میگن مگه اونایی که تحقیق کردن کی هستن اونا هم خرافه پرستن🥲

البته منظورم به ایشون نیست ولی امشب من خیلی شنیدم از این حرفا بله درسته منم ستاره رو شنیدم 

بی‌زحمت برا منم دعا کنید بشینم سفت و سخت درسمو بخونم 🤦🥲