2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از شنبه شروع کردم.فردادور سالن پاک کنم سرامیک کف.حیاط تمیرکنم

پس فردا پهن کنم.امروز اشپزخونه تمیز کردم خسته اممممممم

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

آشپزخونه تموم شد حال هم طی کشیدم الان اومدن قالی هارو بردن برا شستن دیگه دو سه روز دیگه که قالیا بیان یه گردگیری حسابی و تمام

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

برای من هشت کیلویه انداختم پتو دو نفره مامانم کلی دعوا گرد

لباسشویی منم هشت کیلوییه یک روفرشی ۶متری و پتو یک نفره میترسم بندازم به نظرت نندازم؟

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
لباسشویی منم هشت کیلوییه یک روفرشی ۶متری و پتو یک نفره میترسم بندازم به نظرت نندازم؟

بنداز یک نفره چیزی نمیشه من دو نفره هم انداختم اگ کم حجمه بنداز پتو رو بزار تو لباسشویی باید اندازه یه دست خالی باشه

بنداز یک نفره چیزی نمیشه من دو نفره هم انداختم اگ کم حجمه بنداز پتو رو بزار تو لباسشویی باید اندازه ...

دو نفره هام دولایه هست حجمش زیاده همون یکنفره میندازم باشه ممنون از راهنماییت 🌹

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔