2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به  کتفم رسوندم😁

حوصله داری آ

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

تکلیفمون معلوم نیست که امسال میخوایم توی همین شهر باشیم یا نه گیر کردیم واقعا .... ولی آشپزخونه و حال رو تمیز کردیم اتاقا رو هم همین دو هفته پیش کشیدیم بیرون

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

کمدمو تمیز کردم. آشبز خونه 90 درصد تمیز شده. پتو عید میبرم خونه مامانم. فرشا هم مهر شسته شده. خونمون پرده زیراس نمیدونم چه جوری تمیز کنم. سرویس و حموم هم همیشه آخرین همون سال رو که میخوام یرم قبلش کامل میشورم تراسم تمیزه. اتاق دخترم شنبه تمیز میشه. فقط یخچال مونده که یه ماه پیش تمیز کرده خیلی کاری ندارم

از اونجایی ک سه ماه پیش اساسی خونمو تمیز کردم و فرشا رو دادم قالیشویی کل زندگیم تمیز بود

فقط دیروز پتو دادم خشکشویی

و امروزم رو دشک ها و رو بالشی ها رو شستم

الآنم کشیدم روشونو تموم شد

یک جاروبرقی و گردگیری مفصل میخاد همین

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️