2777
2789
عنوان

کمی خنده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2906 بازدید | 190 پست

همش حس میکنم یچیزی تو یخچال هست که ، خودشو از من قایم میکنه .😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

خرید اینترنتی اونجاش خوبه که سبدتو پر میکنیهیچی نمیخری و سایت رو میبندی😂🤌🏻

واااای خودم بارها انجامش دادم 😂😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واااای خودم بارها انجامش دادم 😂😂😂😂

منمممم😂😂💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

قطار از همه بیشتر الزایمر داره...

اول میگه :هو هو😯

بعد خودش میپرسه:چی چی..😐

خداشاهده اگه با من کاری ندارید من دانشگاه شریف سمینار دارم😂

لیلی نیومد کلی جوک خوب بلده 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
لیلی نیومد کلی جوک خوب بلده

ارههه ان نیست حتما😅🥲

طرف تو گوگل نمیتونه ثابت کنه که ربات نیس بعد ب دختره میگه من به بقیه فرق دارم اینو بهت ثابت میکنم.😂😂

حتی اگه اخرین نفر روی کره ی زمینم باشم باز وقتی هنزفری تو گوشمه فکر میکنم یکی داره صدام میزنه😂🤝🏻

جز دم‌ کردن چایی پاسخی به مشکلات زندگی‌ ندارم.😂

@لیلی_آگان ایشون استاد جوک هستن واقعا دلدرد میگیرم از خنده

مرسی عشقم💋❤💋❤

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

تا استاد ازم تعریف کرد که هوش کلامی فوق‌العاده‌ای داری، در تو میبینم که استاد دانشگاه بشی،

من هول شدم گفتم باعث افتخار شماست=))))🤦‍♂🤦‍♂🤦‍♂🤣🤣🤣🤣

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

الان یه اقایی با دختر ۳-۴ ساله بغلش و خانومش اومدن و گفتن که اومدیم از مچ پاش عکس بگیریم. منم گفتم کدوم پات خوشگلم؟

راه برو خاله ببینه. اقاعه بچه رو گذاشت زمین و خودش شروع کرد به راه رفتن :))

اونجا فهمیدم بیمارم اقاعه بوده نه بچه ش😂

من قیافم در این حد زشته که 🤕

تنها کسی که بهم نخ داد ننم بود گفت بیا این سوزنو نخ کن من چشمم نمیبینه😂😂