miss_zhina مدیر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12724 عنوان کمی خنده😂 | مشاهده متن کامل بحث + 3134 بازدید | 190 پست بیاین جوک بگیم بخندیم😅🥲 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻 1403/12/20 | 19:06 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 109726 ولی من فکر کنم رونالدو بخاطر اینکه میخواست همه روزه هاش رو کامل بگیره نیومد ایران😂😂😂😂😂🤣 میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 109726 همکارم داره میره خونه ، برگشته میگهکاش انقد پولدار بودم تا ایستگاه اتوبوس با تاکسی میرفتم بنده خدا قوه تخیلشم زیر خط فقره. 😁😂 میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 109726 تو می خوای غذاهای تو یخچالو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخور بودن میزنن :))چ دنیای بیرحمی😂😂😂 میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 109726 عینکی بودن فقط یه مزیت داره.هروقت بخوای درش میاری دیگه هیچکسو نمیبینی.😂😂😂 میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 109726 الان تو گروه های فامیلی شوهر عمه ها دو دسته هستن،یا دارن میگن " من دیگه نمیتونم تحمل کنم، عید فطر مبارک " یا دارن میگن " درسته روزه نمیگیرم اما هنوز انقدر بی ایمان نشدم که افطاری نخورم "فکر میکنن خیلی هم باحال و بامزه هستن:)))))😂😂😂😂😂😂😂😎😎😎 میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 109726 رفتیم خواستگاری بابای دختره گفت خب اوضاع مالیت چطوره؟گفتم آژانس پایین منتظره شما بیزحمت اونو حساب کنید من میگم گفت گم شو بیرون🤣🤣😂😆 میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 109726 عزیزم ما که هر خریتی رو تجربه کردیم، ایشالا خرپولی رو هم تجربه میکنیم🤝😂 میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 109726 شما یک درِ کنسرو رو هم بندازی سطل آشغال، فرداش یه اتفاقی میوفته که نیازِ شدید به در کنسرو پیدا میکنی...! :/🤣😂😅😅😆😆🤣 میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 109726 نمیدونم تا میام درس بخونم خوابم میگیره یا فقط وقتی که خوابم میگیره تصمیم میگیرم درس بخونم🤣🤣🤣😝😂😂😂😂 میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 109726 يبار نصف شب تو شمال بين راه يه ساندويچي ديدم رفتم بخورم. بعد يكي با مازراتي اومد دقيقا مثل من بندري سفارش داد.اون تنها باري بود كه حس كردم لاكچري ام😐😁🤣🤣🤣😂 میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 109726 استوری تو ماشین اینجوریه کهاگه ماشین ایرانیه یا پراید موبایلو میچسبونن به شیشه که فقط خیابون معلوم شهولی اگه ماشین خارجی باشه باید فرمون و مانیتور و آرم ماشین معلوم باشه حتما🤣😂😂😂😂 میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 109726 خوبی اسفند اینه که از شنبه ندارهکلا همه چی از سال دیگه شروع میشه😂😂😂😂😂 میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 109726 -آقا داماد چیکارهان؟🤓🧐🤨-Director هستن🤨به همه دایرکت میدن.😵😵💫😵😮💨😶 میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 109726 از یه جایی به بعد دیگه کسی نیسان نخرید واسه همین جمله هاشونو رو بدنشون تتو کردن🥴😂 میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 109726 ما در ایران، افتخار داشتن بزرگترین فروشگاه متحرک جهان (متروى تهران) رو داریم!اما دیده شده برخى افراد سود جو ازش به عنوان وسیله نقلیه استفاده میکنن!!!😂😂😂 میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴