2777
2789
عنوان

راهی دارین برا کم کردن شکاکیت

87 بازدید | 10 پست

من قبل دانشگا رفتنم چ بعدش وقتی میام خونمون پدرم و برادرم خیلی مارومحدود میکنن حالم داره از این وضع بهم میخوره،ک اختیار بیرون رفتن خریدن انجام دادن کارهای ضروری و هیچ چیز دیگه ایی ندارم،دوس ندارم آدمایی ک از هر نظر من بیشتر از اونا درک میکنم مسائل رو ب من سلطه جویی کنن عزت نفسم پایین اومده هیچ کاری نمیتونم انجام بدم حس میکنم ک خودم ی اشتباه بزرگی کردم ک انقد شکاک وبدن چ راهکاری دارین؟حتی نمیتونم کارای بانکی انجام بدم من نمیخام چادر بپوشم اینا مجبورم میکنن چادری شم من بدم میاد از این وضع حالت تهوع دارم،انقد ک من محدودیت دیدم حالم از هر پسره بهم میخوره و میترسم از پسرا از کنارم رد شن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دانشگاه چادرتو بردار!به بهانه کلاس اگه جایی میخوای بری برو! و بی نهایت موقع ازدواج دقت کناخلاق او ...

من تو دانشگاه تیپ خودم رو دارم.میام شهر خودمون دوباره این محدودیت و بیماری شکاکیت رو باید تحمل کنم اصلا نمی‌ذارن تنها برم بیرون همش خودشون بامن میان وای دارم دیوونه میشم دیگ.بخدا منتظرم ی کسی مناسب بیاد ازدواج کنم راحت شم

من تو دانشگاه تیپ خودم رو دارم.میام شهر خودمون دوباره این محدودیت و بیماری شکاکیت رو باید تحمل کنم ا ...

خیلی خوبه که شهر دیگه هستی

دقیقا واسه همین گفتم دقت کن به خاطر خلاصی از دست خانواده ت اصلا عجله نکن برای ازدواج

خیلی خوبه که شهر دیگه هستیدقیقا واسه همین گفتم دقت کن به خاطر خلاصی از دست خانواده ت اصلا عجله نکن ب ...

من ی بار جدا شدم،و این باعث شده بیشتر شکاک شن‌.ولی آدمیم ک تو عمرم ی دوسپسر نداشتم اصلا من غلط کنم دوسپسر بگیرم ازشون میترسم ب لطف اینا.فقط میخام ازدواج کنم دیگ صبوری تو این شرایط خیلی سخته